• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kolejna true akcja

http://film.onet.pl/0,0,1341654,wiadomosci.html

Najlepszy jest kom- czy uważacie, ze prosiaczek jest gejem Big Grin
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):http://film.onet.pl/0,0,1341654,wiadomosci.html

Najlepszy jest kom- czy uważacie, ze prosiaczek jest gejem Big Grin
Tego newsa wrzucałem to topicu o bajkach Wink . Czy prosiaczek był gejem? Trza się zapytać KubusaPuchatka Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

http://fakty.interia.pl/news?inf=761663
Odpowiedz

http://youtube.com/watch?v=TRRytYEZ9xk&search=polska

Laughing
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Znam ten filmik od dawna Laughing Laughing Laughing .
Kumpel widział go kiedyś w Toruniu, ten cygan łazi po sklepach, ale wywiadu to już nie chce udzielić, chyba się zniechęcił Big Grin
Odpowiedz

ale jak dubal w nosie. napoczatku myslalam,ze ten gosciu sobie jakies jaja robi,ale to jednak nie prawda Laughing
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

cygan znany i lubiany jest Big Grin koles jest po prostu niesamowity Big Grin
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

Każde miasto ma swoją czołową postać, u nas w Tarnowie króluje Roman. ;]
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Hehe... a u mnie są aż dwie 'atrakcje' miasta - Piciu i 'Królówka' (nieoficjalna królowa mojej mieściny Wink). Od dawna mówię, że powinni oboje znaleźć się na pocztówkach, bo obok klasztoru to jest to co możemy swiatu pokazać ;P .

PS. Dobra, dobra... byli jeszcze 'Malarze i Żołenierze' i grali całkiem nieźle Wink .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

spellbound napisał(a):cygan znany i lubiany jest Big Grin koles jest po prostu niesamowity Big Grin

A w Katosach dziadek na Stawowej, ze znaczkiem radia maryja w klapie, który już postawił córce dom za wyżebrane pieniądze Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

W moim mieście to kobieta o ksywie Bajajaja oraz jej syn Torek. Legendy Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Ale dlaczego u nich nigdy nic nie slychac w telewizji? Crying or Very Sad

W moim miescie byl raz taki pijoczek. Co gral w centrum w miescie,i tak gra i gra i momentalnie zasypia Laughing Ale jakos juz go sie nie widuje,on chyba poprostu zniknal Crying or Very Sad

Druga postacia jest bezdomny arab (tak sadze),chodzi w ramonesce i ze swoja tr00 plecaczkiem. Nie wiem czy to cpun,ale czasem naprawde takie pierdoly gada,ze szkoda gadac. Np. raz z kolegami,siedzielismy sobie w lasku i popijalismy piwa. Ze sie zrobilo dosc ciemno i pozno,zabralismy sie w trone domow. Po chwili zza dzrzew wyszedl ten arab i sie nas pyta czy mu tu mieszkamy (w lesie) Angry my odbarlismy,ze nie i ,ze idziemy juz do domu. a on na to a gdzie mieszkamy? a kumpel podal jakas bogata dzielnice a tamten "acha,ja tez tam mieszkam...z tamtad pochodze". Laughing

to chyba na tyle. jesli sobie przypomne to opowiem/napisze. Smile
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
spellbound napisał(a):cygan znany i lubiany jest Big Grin koles jest po prostu niesamowity Big Grin

A w Katosach dziadek na Stawowej, ze znaczkiem radia maryja w klapie, który już postawił córce dom za wyżebrane pieniądze Laughing

Jeszcze dupny jest ten co w pampersie popierdala.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Jeszcze dupny jest ten co w pampersie popierdala.

A jest taki? Angry Wink HAHAHAAH To ja musze konicznie przyjechac do Polski i zrobic dokumnet o polskich legandach! Wink
Odpowiedz

Tzn. był, nie wiem czy nie uległ zaoraniu podczas zimy.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz