• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kolejna true akcja

I chuj,nie otwiera się w mozilli :/
Odpowiedz

jak sie nie otwiera, jak sie otwiera?? Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

No mnie pisze za brakuje jakichs wtyczek.A jak je chce pobrac,to pisze ze nie mozna Neutral
Odpowiedz

Sam mam firefoxa, wiec jak sie nie otwiera Big Grin
Odpowiedz

jaaa też tak długo miałem, przyszedł brat i mi posciagal jakies aktualizacje i juz chodzi Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ja nie mam brata Laughing
Odpowiedz

znam znam, dobre.
ale cobyscie zrobili gdyby tam siedziała WASZA laska?
Odpowiedz

A gdyby tu było przedszkole w przyszłości...
Odpowiedz

Tomash napisał(a):A gdyby tu było przedszkole w przyszłości...

A gydyby tu bylo NAGLE przedszkole Big Grin
Odpowiedz

I nie mówcie że nie macie syna, bo w każdej chwili możecie mieć!!!!!!(Sprawdzić czy nie ksiądz)
Odpowiedz

http://wiadomosci.onet.pl/1307779,11,item.html
Odpowiedz

^ juz sobie sciagam Laughing
Odpowiedz

http://muzyka.onet.pl/mr,1307776,wiadomosci.html

Hjehjehje...
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Cytat:Według niektórych plotek, pięciu muzyków Lordi ma być agentami KGB wysłanymi przez prezydenta Rosji celem destabilizacji Finlandii.
To mnie zmiażdżyło.
Ale teraz już przynajmniej wiem skąd się wzięła Warraha...Tylko kto nam podrzucił Wszebąda.
KGB?Mosad? CIA ?

Question
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Cytat:Według niektórych plotek, pięciu muzyków Lordi ma być agentami KGB wysłanymi przez prezydenta Rosji celem destabilizacji Finlandii.
To mnie zmiażdżyło.
Ale teraz już przynajmniej wiem skąd się wzięła Warraha...Tylko kto nam podrzucił Wszebąda.
KGB?Mosad? CIA ?

Question

Big Grin
Odpowiedz