- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
Donkamillo napisał(a):http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=705793
Dobry jest. Ale w jego wieku to już nieco niebezpieczne jest. Kto dzisiaj oglądał Benny Hilla ten wie
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Beast King napisał(a):Już dawno temu słyszałem, że dzieci urodzone zimą są bardziej wytrzymałe, zdrowsze, mądrzejsze i w ogóle cacy. Dlatego jestem jaki jestem (urodzony w kwietniu) 
o holera, jestem z lipca

hock:
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
tak moim skromnym zdaniem, to Ich Troje powinni zakazać w każdym kraju, ze względu na rycie umysłów młodych ludzi.
8/10
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
- Liczba postów:
- 1,045
- Liczba wątków:
- 35
- Reputacja:
-
0
Cytat:"Nasza muzyka nie ma nic wspólnego z black metalem" - tłumaczy Michał Wiśniewski.
za ten cytat 10/10!
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Ghost_82 napisał(a):Ciekawe czy w tym niby zestawieniu BM znalazło sie miejsce dla Dody i jej zespołu Virgin 
nie zapominajmy o Mandarynie, przecież to szatan wcielony
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
W Europie?
Żeby tylko, przecież Aguilera przy niej to grzeczna dziewczynka z chóru kościelnego