12-30-2005, 07:03 PM
Cytat:bronisz ucisnionych?Tak... i to tyle jeśli chodzi o dyskusję z Tobą.
Cytat:bronisz ucisnionych?Tak... i to tyle jeśli chodzi o dyskusję z Tobą.
Nightal napisał(a):Dance Of Death napisał(a):a mnie to jako wcale nie bawi ani ni rusza - to tylko swiadczy o naszych polaczkach i o ich kulturze... 0/10O ile Twoje podejście do muzyki mnie śmieszy, o tyle inne poglądy masz bardzo zdrowe. Może jeszcze będą z Ciebie ludzie
Balthor napisał(a):akurat nie potrzebuje podbudowywac sie tutaj - mam wystarczajaco wysokie mniemanie o swojej osobie :] zreszta - jak napisalem ten post byl czysta prowokacja a wiec wychodzi ze sie udaloRumian napisał(a):bo co wyzwiska z wiecej niz jednej strony to dla ciebie za duzo? tak czytam twoje posty i z kazdym kolejnym utwierdzam sie w przekonaniu ze jestes mlodziutkim chlopczykiem ktory zeby sie podbudowac bluzga z duzymi chlopcami na wszystko dookola... paranoja po prostu.... przyklad, zamawiasz ksiazke o jakims black metalowcu czy cos *przyklad tylko wiec spierdalac* i na paragonie dostajesz "jebany brudas" tez bys sie chyba zdenerwowal... czosnek ten post i pare innych wywalilbym z wielka checiaNightal napisał(a):A Twój awatar kojaży mi się z eminem'em, a pseudo z rumunembronisz ucisnionych? czasem warto zastanowic sie nad sensem postu ktory mial byc jawna prowokacja a nie wyskakiwac z tekstami - btw daruje sobie nawet riposte bo nie mam ochoty na prowadzenie wyzwisk na kilka stron
Cytat:ja wiem czy kretyna
Cytat:rafcio77
Moim skromnym zdaniem Janusz Korwin-Mikke jest autorem najśmieszniejszych komentarzy: "ZUS z pewnością jest organizacją przestępczą ale nie można nazwać jej zorganizowaną" i drugi cytat: "Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych co trzeba".
Szyszak napisał(a):Wszystkie wypowiedzi myszki Mikke sa smieszne. ;p
-Rene- napisał(a):Coś na noworoczne śniadanie: http://wiadomosci.onet.pl/1221061,69,1,0...,item.html
Za akcje daje 2/10,ale taki lightcik po wczorajszym może się przydać
Monia napisał(a):-Rene- napisał(a):Coś na noworoczne śniadanie: http://wiadomosci.onet.pl/1221061,69,1,0...,item.html
Za akcje daje 2/10,ale taki lightcik po wczorajszym może się przydać
ale ci ludzie to są niektórzy pieprznięci...
niedłygo będą walić kloce w kształcie Benedykta.