• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kolejna true akcja

Cytat:bronisz ucisnionych?
Tak... i to tyle jeśli chodzi o dyskusję z Tobą.
Odpowiedz

Nightal napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):a mnie to jako wcale nie bawi ani ni rusza - to tylko swiadczy o naszych polaczkach i o ich kulturze... 0/10
O ile Twoje podejście do muzyki mnie śmieszy, o tyle inne poglądy masz bardzo zdrowe. Może jeszcze będą z Ciebie ludzie Smile

bo nie znasz jego prawdziwego oblicza Wink moj wizerunek na forum wszystko zamazuje Wink
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Wy tu pierdolicie, a akcji nikt nie dorzuci zadnej.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Nie sadzę, by dało się tak sugestywnie odgrywac tak wielkiego kretyna, acz wszystko możliwe, bo niektóre wypowiedzi to faktycznie pachną akcją w stylu takim, jakie nasz skład na SoR robił Wink
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ja wiem czy kretyna... oceniaj sobie to jak chcesz... dla mnie to czysta zabawa, a texty pod moim adresm naprawde mnie nie ruszają tylko wrecz bawią i w moich oczach osmieszają jego autora buhehe...
Odpowiedz

Balthor napisał(a):
Rumian napisał(a):
Nightal napisał(a):A Twój awatar kojaży mi się z eminem'em, a pseudo z rumunem Wink
bronisz ucisnionych? czasem warto zastanowic sie nad sensem postu ktory mial byc jawna prowokacja a nie wyskakiwac z tekstami - btw daruje sobie nawet riposte bo nie mam ochoty na prowadzenie wyzwisk na kilka stron
bo co wyzwiska z wiecej niz jednej strony to dla ciebie za duzo? tak czytam twoje posty i z kazdym kolejnym utwierdzam sie w przekonaniu ze jestes mlodziutkim chlopczykiem ktory zeby sie podbudowac bluzga z duzymi chlopcami na wszystko dookola... paranoja po prostu.... przyklad, zamawiasz ksiazke o jakims black metalowcu czy cos *przyklad tylko wiec spierdalac* i na paragonie dostajesz "jebany brudas" tez bys sie chyba zdenerwowal... czosnek ten post i pare innych wywalilbym z wielka checia Neutral
akurat nie potrzebuje podbudowywac sie tutaj - mam wystarczajaco wysokie mniemanie o swojej osobie :] zreszta - jak napisalem ten post byl czysta prowokacja a wiec wychodzi ze sie udalo Big Grin koniec OT
Odpowiedz

Ty się ośmieszasz akurat każdym swoim postem ;p

Cytat:ja wiem czy kretyna

Ja wiem Smile
Odpowiedz

http://wiadomosci.wp.pl/kat,31116,wid,81...icaid=4d08

jajo wymiata heh
Odpowiedz

Cytat:rafcio77
Moim skromnym zdaniem Janusz Korwin-Mikke jest autorem najśmieszniejszych komentarzy: "ZUS z pewnością jest organizacją przestępczą ale nie można nazwać jej zorganizowaną" i drugi cytat: "Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych co trzeba".

To jest zajebiste ;d
Odpowiedz

Wszystkie wypowiedzi myszki Mikke sa smieszne. ;p
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Szyszak napisał(a):Wszystkie wypowiedzi myszki Mikke sa smieszne. ;p

bo prawdziwe
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Coś na noworoczne śniadanie: http://wiadomosci.onet.pl/1221061,69,1,0...,item.html
Za akcje daje 2/10,ale taki lightcik po wczorajszym może się przydać Wink
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):Coś na noworoczne śniadanie: http://wiadomosci.onet.pl/1221061,69,1,0...,item.html

ale ci ludzie to są niektórzy pieprznięci...
niedłygo będą walić kloce w kształcie Benedykta.
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
Odpowiedz

4/10, nie wykazal sie zbytnia pomyslowoscia po prostu kradnac bulke, mogl np. na nia "przyciac pienka" jak to zwykl mawiac moj stary.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Monia napisał(a):
-Rene- napisał(a):Coś na noworoczne śniadanie: http://wiadomosci.onet.pl/1221061,69,1,0...,item.html

ale ci ludzie to są niektórzy pieprznięci...
niedłygo będą walić kloce w kształcie Benedykta.

mnie to tam juz nic na tym swiecie nie dziwi wiec czy ludzie beda robic to czy owo bedzie sie stawało normą Wink wiec chyba przyszła pora na przyzwyczajanie sie do panujących norm Wink
Odpowiedz