• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kolejna true akcja

Tomash napisał(a):Najwyżej 7/10, bo widać wyraźną inspiracje pracownikami media marktu, którzy pare lat temu na karcie gwarancyjnej napisali "uwaga, uopierdliwy klient" Laughing
eee to nie to samo 10/10 nie inaczej!
Odpowiedz

Inspiracja, jak inspiracja, ale było to twórcze rozwiniecie, majace niewatpliwie na celu zniszczenie pedalstwa, poza tym jest to progresywny krok w rozwoju blackmetalowych trve akcji, na dodatkową pochwałę zasługuje fakt, ze kolo jeszcze się nie dał złapać, a przy tym jest swietna reklamą dla swojej firmy, która to teraz będzie cieszyła się należnym szacunkiem wśród trve black metalowej braci.

Nie inaczej, oj nie inaczej!
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):a mnie to jako wcale nie bawi ani ni rusza - to tylko swiadczy o naszych polaczkach i o ich kulturze... 0/10
O ile Twoje podejście do muzyki mnie śmieszy, o tyle inne poglądy masz bardzo zdrowe. Może jeszcze będą z Ciebie ludzie Smile
Odpowiedz

Nightal napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):a mnie to jako wcale nie bawi ani ni rusza - to tylko swiadczy o naszych polaczkach i o ich kulturze... 0/10
O ile Twoje podejście do muzyki mnie śmieszy, o tyle inne poglądy masz bardzo zdrowe. Może jeszcze będą z Ciebie ludzie Smile

ja popieram.
tak jak ktoś leje, naśmiewa się z geja, tak kiedyś drech może zlać kogoś z was.
ot tak, dla picu, bo glany im się nie podobają.

poprostu jak dzieci z przedszkola, zero tolerancji, zero myślenia o tym, ja może czuć się druga osoba.

i możecie mnie zachlastać za moje zdanie. może poprostu o to chodzi na tym forum, a ja tu trafiłam przez przypadek.
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
Odpowiedz

No tak, ale ten temat jest hm.... dość specyficzny i nasze wypowiedzi są nawiązaniem do wielkiego h88 ja przynajmniej na serio tego nie biore Tongue
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Czochowego dziada tam specyficzny- na pohybel pedrylom! Angry
Odpowiedz

Cytat:poprostu jak dzieci z przedszkola, zero tolerancji, zero myślenia o tym, ja może czuć się druga osoba.

Tolerancja jest z dupy, a co czuje jakis gej, to mi wisi. Idź się wypłacz mamie w rękaw.

KILL!
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):
Cytat:poprostu jak dzieci z przedszkola, zero tolerancji, zero myślenia o tym, ja może czuć się druga osoba.

Tolerancja jest z dupy, a co czuje jakis gej, to mi wisi. Idź się wypłacz mamie w rękaw.

KILL!

no dobra

tylko ja tu powodu do płaczu nie widzę. :?
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
Odpowiedz

Monia napisał(a):
ReTuRn napisał(a):

KILL!

no dobra

tylko ja tu powodu do płaczu nie widzę. :?
a ja widze - bronisz pedałow, nie jestes TRV i masz chujowy awatar Angry
Odpowiedz

A Twój awatar kojaży mi się z eminem'em, a pseudo z rumunem Wink
Odpowiedz

a mnie z grzankami Confusedhock:
Odpowiedz

Nightal napisał(a):A Twój awatar kojaży mi się z eminem'em, a pseudo z rumunem Wink
bronisz ucisnionych? czasem warto zastanowic sie nad sensem postu ktory mial byc jawna prowokacja a nie wyskakiwac z tekstami - btw daruje sobie nawet riposte bo nie mam ochoty na prowadzenie wyzwisk na kilka stron
Odpowiedz

nie jestem TRV, straciłam sens życia poprostu.
Odpowiedz

Rumian napisał(a):
Nightal napisał(a):A Twój awatar kojaży mi się z eminem'em, a pseudo z rumunem Wink
bronisz ucisnionych? czasem warto zastanowic sie nad sensem postu ktory mial byc jawna prowokacja a nie wyskakiwac z tekstami - btw daruje sobie nawet riposte bo nie mam ochoty na prowadzenie wyzwisk na kilka stron
bo co wyzwiska z wiecej niz jednej strony to dla ciebie za duzo? tak czytam twoje posty i z kazdym kolejnym utwierdzam sie w przekonaniu ze jestes mlodziutkim chlopczykiem ktory zeby sie podbudowac bluzga z duzymi chlopcami na wszystko dookola... paranoja po prostu.... przyklad, zamawiasz ksiazke o jakims black metalowcu czy cos *przyklad tylko wiec spierdalac* i na paragonie dostajesz "jebany brudas" tez bys sie chyba zdenerwowal... kurwa ten post i pare innych wywalilbym z wielka checia Neutral
Odpowiedz

Zaiste słusznie prawisz, może klient kupujący tą książke był true i chciał ją rytualnie zaorać, albo opublikować jej fragmenty w antygajowskim periodyku. Tego nie wiemy ale wobec takiej ewentualności, obrażenia true osobnika, mogło dojść do jego uzasadnionej irytacji. Z drugiej strony powątpiewam jednak w sens mych uwag, albowiem wiadomo, że będąc true ukradł by on tą książkę a nie kupił. Zatem pozer, niezaleznie od tego czy pedał czy nie.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz