12-30-2005, 12:49 PM
Tomash napisał(a):Najwyżej 7/10, bo widać wyraźną inspiracje pracownikami media marktu, którzy pare lat temu na karcie gwarancyjnej napisali "uwaga, uopierdliwy klient"eee to nie to samo 10/10 nie inaczej!
Tomash napisał(a):Najwyżej 7/10, bo widać wyraźną inspiracje pracownikami media marktu, którzy pare lat temu na karcie gwarancyjnej napisali "uwaga, uopierdliwy klient"eee to nie to samo 10/10 nie inaczej!
Dance Of Death napisał(a):a mnie to jako wcale nie bawi ani ni rusza - to tylko swiadczy o naszych polaczkach i o ich kulturze... 0/10O ile Twoje podejście do muzyki mnie śmieszy, o tyle inne poglądy masz bardzo zdrowe. Może jeszcze będą z Ciebie ludzie
Nightal napisał(a):Dance Of Death napisał(a):a mnie to jako wcale nie bawi ani ni rusza - to tylko swiadczy o naszych polaczkach i o ich kulturze... 0/10O ile Twoje podejście do muzyki mnie śmieszy, o tyle inne poglądy masz bardzo zdrowe. Może jeszcze będą z Ciebie ludzie
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:poprostu jak dzieci z przedszkola, zero tolerancji, zero myślenia o tym, ja może czuć się druga osoba.
ReTuRn napisał(a):Cytat:poprostu jak dzieci z przedszkola, zero tolerancji, zero myślenia o tym, ja może czuć się druga osoba.
Tolerancja jest z dupy, a co czuje jakis gej, to mi wisi. Idź się wypłacz mamie w rękaw.
KILL!
Monia napisał(a):a ja widze - bronisz pedałow, nie jestes TRV i masz chujowy awatarReTuRn napisał(a):Cytat:poprostu jak dzieci z przedszkola, zero tolerancji, zero myślenia o tym, ja może czuć się druga osoba.
Tolerancja jest z dupy, a co czuje jakis gej, to mi wisi. Idź się wypłacz mamie w rękaw.
KILL!
no dobra
tylko ja tu powodu do płaczu nie widzę. :?
Nightal napisał(a):A Twój awatar kojaży mi się z eminem'em, a pseudo z rumunembronisz ucisnionych? czasem warto zastanowic sie nad sensem postu ktory mial byc jawna prowokacja a nie wyskakiwac z tekstami - btw daruje sobie nawet riposte bo nie mam ochoty na prowadzenie wyzwisk na kilka stron
Rumian napisał(a):bo co wyzwiska z wiecej niz jednej strony to dla ciebie za duzo? tak czytam twoje posty i z kazdym kolejnym utwierdzam sie w przekonaniu ze jestes mlodziutkim chlopczykiem ktory zeby sie podbudowac bluzga z duzymi chlopcami na wszystko dookola... paranoja po prostu.... przyklad, zamawiasz ksiazke o jakims black metalowcu czy cos *przyklad tylko wiec spierdalac* i na paragonie dostajesz "jebany brudas" tez bys sie chyba zdenerwowal... kurwa ten post i pare innych wywalilbym z wielka checiaNightal napisał(a):A Twój awatar kojaży mi się z eminem'em, a pseudo z rumunembronisz ucisnionych? czasem warto zastanowic sie nad sensem postu ktory mial byc jawna prowokacja a nie wyskakiwac z tekstami - btw daruje sobie nawet riposte bo nie mam ochoty na prowadzenie wyzwisk na kilka stron