06-25-2005, 03:01 PM
wokalistka Enter Chaos

Mind.In.A.Box :* :* :*
Kamael napisał(a):To taki ska-punk.seelenleib napisał(a):Wokal bardzo mi się podoba, ale raczej dla mnie Blade Loki to ska.Ymir napisał(a):Ale blade loki to chyba raczej punk ROCK, nie metal.
zgadzam sie w 100%
.
Lech napisał(a):Angela Gossow- Arch Enemy, od biedy mozna posluchacmasz moje wieczyste poprarcie, innych wyjców nie mogę strawić, do opery z nimi, razem z Cansem i innymi damskopodobnymi wokalami...
Scully napisał(a):Lech napisał(a):Angela Gossow- Arch Enemy, od biedy mozna posluchacmasz moje wieczyste poprarcie, innych wyjców nie mogę strawić, do opery z nimi, razem z Cansem i innymi damskopodobnymi wokalami...
Dżemik napisał(a):Pan Adams prezentuje czystą moc i potęgęScully napisał(a):Lech napisał(a):Angela Gossow- Arch Enemy, od biedy mozna posluchacmasz moje wieczyste poprarcie, innych wyjców nie mogę strawić, do opery z nimi, razem z Cansem i innymi damskopodobnymi wokalami...
Np. panem Adamsem? ;>
Ajana napisał(a):Podoba mi się też wokal Mashy z Exilii.Bardzo fajny głos.O tak zgadza sie... gorzej z fryzura, ale niewazne
Dżemik napisał(a):Np. panem Adamsem? ;>
Blood napisał(a):Ajana napisał(a):Podoba mi się też wokal Mashy z Exilii.Bardzo fajny głos.O tak zgadza sie... gorzej z fryzura, ale niewazne
KelThuz napisał(a):Dżemik napisał(a):Np. panem Adamsem? ;>
za tego typu prowokacje powinien byc ban, rzecz jasna w realu
Dżemik napisał(a):Oj nie bulwersuj sie misiu.. Jaja sobie strugam.. ;]