• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KLĄTWA

Tomash napisał(a):już pisałem w innym temacie - SYF JAKICH MAŁO, nie dość że przestraszyć się tego może co najwyżej 10 letnie dziecko, to jeszcze nie ma prawie wcale fabuły Evil or Very Mad już sto razy wole dzieła typu "Wysyp żywych trupów" Laughing
Prawdę głosisz
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Klątwa...ta.. najlepszy był ten odgłos zdychającej ropuchy Angry
Odpowiedz

Heh,a ja tam na żywych trupach się śmieję do rozpuku :? Chyba mam inny "zapalnik strachu",ale jestem jak najbardziej za klątwą Tongue
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Przyznam ze film b.fajny-podobal mi sie ALE i tak uwazam ze ściągniety z Ringa:/apropos japonski orginal najlepszy
Odpowiedz

niezły. jeden z niewielu jaki mnie naprawdę przestraszył.
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

Calmwater napisał(a):Heh,a ja tam na żywych trupach się śmieję do rozpuku :? Chyba mam inny "zapalnik strachu"

A czy ja napisałem, że się boje żywych trupów? nie, to po prostu fajna rozrywka. A "klątwa" wg mnie byłaby straszna, gdyby miałą jakąkolwiek fabułe... a tak to lipa - przecież przy każdym mrugnięciu światła, zmianie muzyki wiadomo co się będzie działo, poza tym takie zagęszczenie "strasznej" atmosfery wg mnie jest śmieszne...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

cos na ksztalt the ring. podobalo mi sie ogolnie, bo trzyma w napieciuSmile no i bez durnych happy endowSmile
Odpowiedz

Totalnie zalosny film. Że im sie chce wydawac pieniadze na cos takiego. Najbardziej nudny film jaki ogladalam. Co chwile musialam przewijac bo takie nudy. Beznadziejna gra aktrkow, scenariusz tez do bani. A całośc wyszla koszmarnie nedznie.
Odpowiedz

Cytat:no i bez durnych happy endow
masz rację, happy edn to to czego nie znoszę najbardziej.
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

Film nawet , nawet ale jak dla mnie czegoś mu brakowało. Był nawet straszny no ale za mało :?

Na 10 dam mu 5.
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

maharet napisał(a):
Cytat:no i bez durnych happy endow
masz rację, happy edn to to czego nie znoszę najbardziej.

happy endy psuja wszystkoTongue
Odpowiedz

kurde, niby straszne, ale fabuły wogóle nie skumałam Confusedhock: jakieś te dżapańskie horrory to dziwne...
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
Odpowiedz

Taki sobie ten film. Zakręcony jak domek slimaka Big Grin
Odpowiedz

domek ślimaka przy tym to linijka. Confusedhock:
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
Odpowiedz

...a ja nawet nie moglam dotrwac do konca Rolleyes
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości