- Liczba postów:
- 88
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Ogladal ktos? Ja nie ale chcialbym od was uslyszec opinie...
So come on! Jump in the fire! ];->
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
To chyba dopiero od 14.XII...? Widziałem dzisiaj reklamę i powiem szczerze, że może być ciekawe. Ale nie ma się co oszukiwac, że starego King Konga nie pobije ( w końcu to klasyka kina), tak samo jak nie zrobił tego remake z Jessicą Lange, czy jak jej tam było.
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
- Liczba postów:
- 573
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Ja się chyba wybiorę na niego.Zapowiada się nieźle.
See You At The Bitter End...
- Liczba postów:
- 88
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
aha a wiec jeszcze nie ma?

ej a mowili ze ma byc 3 grudnia

...
No ja tez pojde...
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
Ghost_82 napisał(a):Sadząc po reklamach to zapowiada sie dobrze. Ciekawym pomysłem było umiejscowienie KK na wyspie z dinozaurami, co może uczynic film dosyć ciekawym.
Hm, a w oryginale chyba też były dinozaury...? O ile dobrze pamiętam, to KK naprał po dziobie jakiegoś pterodaktyla...
- Liczba postów:
- 88
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Tak tez bylo ;]
A co sadzicie o grze "King Kong" tej nowej... na podstawie tego wlasnie filmu. Gral ktos?
Dla mnie wyglada ok chociaz dziwnie musi sie w to grac bo to FPP... Chociaz lazac z Thompsonem na wyspie dinozaurow nie musi byc wcale zle ;]
- Liczba postów:
- 88
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Blood napisał(a):Jakos mnie nie ciagnie na ten film, bo malp nie lubie 
to rzeczywiscie powod ;[
- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Ja powiem tyle: tyle zajebistych tematów leży niezekranizowanych a oni odgrzewają po raz n-ty tego samego stęchłego już lekko kotleta. Żenada niezależnie od tego jaki będzie film. Dla mnie nic nie wybroni takiej idei.
- Liczba postów:
- 88
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Wczoraj bylem w kinie na filmie.
Dla mnie jest dobry. Troche przedluzony na poczatku (przez to za dlugi) ale dobrze wykonany. (dobra byla scena kiedy Ann Darrow rozsmieszala King Kong'a

)
Ale zauwazylem jeden blad... Kiedy King Kong biega po dachach Nowego Jorku (kieruje sie w strone Empire State Building) no to budynek ten jest wiele kilometrow za nim, a w nastepnej scenie juz sie na niego wspina x|..
(a kiedy Kong biega po Nowym Jorku to ciagle oddala sie w przeciwna strone od Empire State xP)
Ale ogolnie film dobry. Wg mnie ocena 8,5/10
Teraz sciagam pierwszego King Kong'a (z 1933 roku

) zeby porownac ;]
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
Byłem w kinie kilka dni temu. Przez pierwszą połowę zastanawiałem się, kiedy wreszcie pojawi się małpa, a przez drugą kiedy to się skończy. Film jak dla mnie średni - nużący, długi, niektóre sceny beznadziejne (np to jak ekipa ucieka przed dinozaurami w ciasnym przesmyku, albo walczy z robalami). Ale za to efekty pierwsza klasa - walka z tyranozaurami była swietna.
- Liczba postów:
- 136
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
poza rezyserem nic mnie na ten film nie ciagnie i jakos nie spieszno mi do obejrzenia tego;/
6 CZERWONYCH LAM WENEZUELSKICH 142 PIEJĄCE LAMY MEKSYKAŃSKIE