06-18-2008, 08:16 PM
kuerwa... w sumie jakby gdzieś byli w okolicy to też bym się przeszedł, ale musiałbym bym być na tyle daleko od sceny, żeby wszebąd mnie nie rozpoznał

Niszczyciel napisał(a):K...a! Miałem nadzieję, że jeszcze kiedyś zobaczę was na żywo. Mam tylko nadzieję, że Sorcerer się jeszcze trzyma...
Cytat:Najlepszy projekt to obecnie HARJATUGON:rojekt to obecnie HARJATUGON:A też znam, ale jakoś Kelthuzzar bardziej mi podchodzi
Necro Desecrator napisał(a):Kelthuzzar to barbarzyństwo na wieki przed upadkiem Cesarstwa Rzymskiego i powstaniem chrzescijanstwa- stosunkowo błoga egzystencja wsród stepów, przerywana co jakis czas plemiennymi potyczkami,małżonki karmia piersia spragnione niemowlęta,po lasach zapierdala zależny pastuch szukając jedzenia dla białego pana,a wajdelota wypierdala epickie riffy. Natomiast Harjatugon to juz PURE WAR przeciwko rzymskim wykształciuchom i moralnej dekadencji schyłkowego cesarstwa; jest własnie 410 r n.e. i Rzym jest plądrowany, zewsząd słychac stęki Rzymianek zapinanych w rowa przez opętanych BarbAryans!To zmienia postać rzeczy. Zaczynam czcić Harjatugon
Necro Desecrator napisał(a):Chyba nie chcecie znaleźć się na THE KILL LIST, pozerzy?ja chcę