• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KELTHUZZAR - słowiański epicki metal

kuerwa... w sumie jakby gdzieś byli w okolicy to też bym się przeszedł, ale musiałbym bym być na tyle daleko od sceny, żeby wszebąd mnie nie rozpoznał Big Grin
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Niszczyciel napisał(a):K...a! Miałem nadzieję, że jeszcze kiedyś zobaczę was na żywo. Mam tylko nadzieję, że Sorcerer się jeszcze trzyma...

nie, Sorcerer to już w ogóle na żywo nie wystąpi.
z Kelthuzzar to przynajmniej jeszcze jakies nowe kawałki nagram do końca roku

teraz liczy się tylko Spiritual Demise
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KT musi pójść w stronę Hammerheart
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

http://pl.youtube.com/watch?v=9-GuL85ODVk

znalazłem bardziej epicki projekt niż Kelthuzzar
Odpowiedz

na pewno milej się ogląda to, niż keltuzara
Odpowiedz

Kolejny trv projekt Kela, oby tak dalej. Kurwa który to już?
Odpowiedz

Najlepszy projekt to obecnie HARJATUGON:

http://www.myspace.com/harjatugon

Duchy barbarzyńskich praprzodków wzywają do przelewania krwi wszelkiego ścierwa(czyli 90% społeczenstwa).Radzę wiernopoddańczo czcić i salutować. Chyba nie chcecie znaleźć się na THE KILL LIST, pozerzy?
Odpowiedz

ja juz jestem na niej 3 czy 4 lata a zyje jakos, wiec to chyba nic strasznego...
Odpowiedz

Cytat:Najlepszy projekt to obecnie HARJATUGON:rojekt to obecnie HARJATUGON:
A też znam, ale jakoś Kelthuzzar bardziej mi podchodzi
Odpowiedz

Kelthuzzar to barbarzyństwo na wieki przed upadkiem Cesarstwa Rzymskiego i powstaniem chrzescijanstwa- stosunkowo błoga egzystencja wsród stepów, przerywana co jakis czas plemiennymi potyczkami,małżonki karmia piersia spragnione niemowlęta,po lasach zapierdala zależny pastuch szukając jedzenia dla białego pana,a wajdelota wypierdala epickie riffy. Natomiast Harjatugon to juz PURE WAR przeciwko rzymskim wykształciuchom i moralnej dekadencji schyłkowego cesarstwa; jest własnie 410 r n.e. i Rzym jest plądrowany, zewsząd słychac stęki Rzymianek zapinanych w rowa przez opętanych BarbAryans!
Odpowiedz

a kaletuz gra po weselach
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Kelthuzzar to barbarzyństwo na wieki przed upadkiem Cesarstwa Rzymskiego i powstaniem chrzescijanstwa- stosunkowo błoga egzystencja wsród stepów, przerywana co jakis czas plemiennymi potyczkami,małżonki karmia piersia spragnione niemowlęta,po lasach zapierdala zależny pastuch szukając jedzenia dla białego pana,a wajdelota wypierdala epickie riffy. Natomiast Harjatugon to juz PURE WAR przeciwko rzymskim wykształciuchom i moralnej dekadencji schyłkowego cesarstwa; jest własnie 410 r n.e. i Rzym jest plądrowany, zewsząd słychac stęki Rzymianek zapinanych w rowa przez opętanych BarbAryans!
To zmienia postać rzeczy. Zaczynam czcić Harjatugon Angry
Odpowiedz

jakie to jest gowno to szkoda slow, przeciez trzeba byc uposledzonym zeby uwazac ze te piosenki sa cokolwiek warte

i jeszcze kill list, no kurwa prosze ja was, jak ktos taki jak keltus moze tworzyc kill list
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Chyba nie chcecie znaleźć się na THE KILL LIST, pozerzy?
ja chcę
Odpowiedz

[Obrazek: 2znwcd2.jpg]
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz