• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nie podsumowałem w końcu:
też jestem za szansą dla KelThuza, aczkolwiek uważam, że modzi bardzo dobrze postąpili. Moim zdaniem ten Ban powinien posłużyć po prostu za "sprowadzenie na ziemię".
[Obrazek: bustersMini.jpg]

Cytat:Heh... a ja na waszym miejscu zamiast martwić się Kelthuza zainteresowałbym się osobą która zarejstrowała się krótko po jego zbanowaniu i ma identyczne poglądy i sposoby wyrażania się jak nasz słowiański wojownik z Kielc... Wink
Dopoki ta osoba nie zaczyna obrazac innych uzytkownikow forum (tj. np. nie wyzywa za ich poglady od pedalow) oraz nie grozi moderatorom zemsta w razie wykasowania jego topica, bana nie dostanie. I radze tej osobie zwrocic baczniejsza uwage na punkty regulaminu: 5 i 8

Cytat:Witam
Zakładam temat odnośnie KelThuza bo dostał on bana, i wwydaje mi się że nie do końca słusznie.
Mimo to że obrażał wiare ludzi itp. (i mimo to że sam się z nim kłuciłem) wydaje mi się że nie zasłużył aż na taką kare.
Bo ja szczerze mówiąc "doceniłem" jego wiedze, i obeznanie, dopiero niedawno, a że ma takie a nie inne sposoby jej przekazywania, to już inna sprawa.
Troche to głupie.... ale wyrażam prośbę o odblokowanie go :]
Wiesz zdaje mi się że nawet jeśli go przywrócą, to on cie zbeszta za robienie tematu o nim i o litowanie się nad nim...
Ale racja KelThuz'owi wiedzy nie można odmówić ale prezentuje ją w "kontrowersyjny*" sposób.

* - czyt. kurewsko niemiły dla innych
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]

hmmm mi się wydaje że jest tak: koleś zna się na na hejwi metalu, i czasem napisał coś sensownego, a że połowa jego postów to pieprzenie od rzeczy, to inna sprawa.... poza tym nie trzeba chyba brać tych jego wszystkich "pedałów"i "zaorywania"na serio! nie zdajecie sobie sprawy jaki on musiał mieć ubaw czytając co niektóre odpowiedzi?! Na bana zasłużył, ale nie "permanentnego" Big Grin

PS: kocham podejście typu "u góry tak ustalili i nic nam do tego" - g... prawda - jestem modem(a byłem nawet adminem Big Grin ) na pewnym forum i zawsze, ale to zawsze biore pod uwage propozycje userów, a tutaj niestey panuje zasada "nie bo nie. I chuj" sorry za wyrażenie, ale właśnie tak jest...nie można było zrobić np. ankiety w sprawie tego bana?! tak samo jak pomysł Balthora z działęm "śmietnik" - świetny pomysł, ale nie, po co, zajeło by to kilka kliknięć w panelu administracyjnym, ale nie bo...nie Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

No coz, nie zgodze sie oczywiscie do konca z Twoja wypowiedzia. Gowno mnie obchodzi ze gosc mial ubaw z innych i cieszyl sie z ich rakcji na obrazy. Na tym forum obowiazuje netykieta i nie pozwole z niego robic kloaki, gdzie kazdy bez problemu moze wylewac z siebie co ma najgorszego!
Poza tym, zasady tego forum sa takie a nie inne, i to ze jestes modem na innym forum, niczego nie zmienia. Podkresle jeszcze raz - tutaj nie ma demokracji, czy sie to komus podoba, czy nie. Na pewno zadne sondy i inne glosowania nie beda mialy wplywu na to, kto ma dostac bana, a kto ma miec bana zdjetego. To samo tyczy sie mianowania innych uzytkownikow na stanowisko moda. Ta rzecz lezy tylko w gestii mojej i moderatorow.
Wracajac do sprawy Kelthuza: przyszla kryska na motyla. Motyl dyla i tyla
Przy tym wszystkim NIGDZIE nie bylo napisane, ze to ban pernamentny. Wiec nie wiem co sie tak zoladkujesz. Tak jakbys co najmniej sam tego bana zarobil.
Co do pomyslu ze smietnikiem co racja, to racja.
Zaraz zrobie. Bo pewnie duzo tematow powinno tam trafic.
I jesli ktos sie nie zgadza z tym wszystkim co napisalem, moge tylko zacytowac: "Jeszcze sie taki nie narodzil, co by wszystkim dogodzil".

Zycze wszystkim duzo zdrowia.

Ja jeszcze dodam od siebie tyle, że dziwie się niektórym.
Raz narzekacie na gościa, jaki on to jest beznadziejny a zaraz bierze was na litość i chcecie go miec z powrotem.
Paradoksalne.

Ale widocznie taka jest menatlność ludzi, chociaż nie - Polaków to słowo pasuje tutaj dużo lepiej. [nie wszystkich oczywiście, nie chce uogólniać]

Wybaczcie porównanie, ale po przeczytaniu tematu przed oczami staneła mi scena z Bibli - uwolnienie Barabasza... luźnie skojarzenie, ale whatever ...

I nie twierdzę, że Kheltuz nie znał się na muzyce, czy był całkowicie beznadziejny. Nie ma ludzi całkowicie złych zarówno jak nie ma całkowicie dobrych. Mimo swoich wad, miał swoje zalety - ale przegiał.

Jeżli ktoś ma zastrzeżenia/uwagi - porszę piszcie na PMy...
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli

Prisca napisał(a):Ja jeszcze dodam od siebie tyle, że dziwie się niektórym.
Raz narzekacie na gościa, jaki on to jest beznadziejny a zaraz bierze was na litość i chcecie go miec z powrotem.
Paradoksalne.
Tak, zgadzam się. Najpierw co niektórzy mieli go dość i byli oburzeni jego zachowaniem, a teraz nagle robią z niego męczennika. Może by się tak zdecydować?

Ja uważam, że w 100% zasługiwał na to co dostał. Sam wysłałem w tej sprawie PMa, bodajże do Prisci (admina nie lubię...żart Big Grin) A kelthuzowi nic nie będzie. Znajdzie sobie inne forum, na którym będzie wygłaszał swoje chore teorie.

Kamael napisał(a):Tak, zgadzam się. Najpierw co niektórzy mieli go dość i byli oburzeni jego zachowaniem, a teraz nagle robią z niego męczennika. Może by się tak zdecydować?
z tych osób(?) które go miały dość wypowiedział się tu tylko Kalin...

DeMoN.|. napisał(a):
Kamael napisał(a):Tak, zgadzam się. Najpierw co niektórzy mieli go dość i byli oburzeni jego zachowaniem, a teraz nagle robią z niego męczennika. Może by się tak zdecydować?
Fakt, przepraszam. Troszkę pośpieszyłem się z osądem. Wybaczcie. No chyba, że czyjeś wcześniejsze poglądy pozostały nieujawnione.

DeMoN.|. napisał(a):z tych osób(?) które go miały dość wypowiedział się tu tylko Kalin...
A ja to co? Też mnie wkurwaiał co niemiara.

Slayerd napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):z tych osób(?) które go miały dość wypowiedział się tu tylko Kalin...
ale chyba aż tak tego nie okazywałeś

DeMoN.|. napisał(a):
Slayerd napisał(a):
ale chyba aż tak tego nie okazywałeś
no wiesz, postów do modów nie pisałem a w jakieś pogawędki z nim też się nie bawiłem, bo po co? A że go wyjebali: Wisi mi to!

Mnie też to wisi. Po prostu wisi.
[Obrazek: bustersMini.jpg]

DeMoN.|. napisał(a):
No ja wyraziłem swoje zdanie. Ale zwracam sie z takową prośbą, bo poznałem tego gościa troche lepiej niż pozostali, i dlatego taka zmiana zdania u mnie
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości