• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

kawaler do wziecia :)

jakby zdjal okulary, mial dlugie wlosy, czarne ubranie i makijaz to why not?
Odpowiedz

tix niewstydz się...Czemu na Forum szukasz pani która wprowadzi Cie w sfery ertotyczne? Big Grin no wiesz... Big Grin
Odpowiedz

Czołowy Pompkarz Roweru dla Szatana Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Oj... Czy ten pan na pewno ma tyle lat, ile tam jest napisane...?
Odpowiedz

myślę, ze zawyzył swój wiek, aby dodać sobie powagi.
Wink
Odpowiedz

Piekna teoria.
Odpowiedz

ludzie to mają we łbach nasrane Laughing Laughing Laughing czego to już nie wymyślą Laughing Laughing Laughing Big Grin Big Grin
Odpowiedz

nienawidze cie i życze ci smierci dreso metalu.
tel: 6436894
SsssssssssssssssSSSsssss
Odpowiedz

pINGWINdŻEKSON napisał(a):nienawidze cie i życze ci smierci dreso metalu.
tel: 6436894

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Wink
Odpowiedz

Ten facio to sam Lucyfer, tylko, że się roztył przez tyle lat bezczynnego siedzenia w piekle. Siedzial przed telewizorem ogladal telenowele brazylijskie i jadl chipsy::::to nie poprawia urody i dlatego teraz mao demona przypomina, ale szatana poznasz po czlonku, wiec kto wie Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Laughing Laughing jak wiadomo, czarny Pan ma tłustą pałę...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Laughing Laughing jak wiadomo, czarny Pan ma tłustą pałę...

W apokalipsie(jedyna księga biblii którą przeczytałem od deski do deski) pisali, że na jego pale będzie siedzieć nierządnica, ---> pewnie teraz sobie jakiejś szuka. Big Grin
Odpowiedz

byleby nie znalazł takiej jednej nierządnicy z mojej klasy, bo wtedy żal mi Czarnego Pana - od samego widoku takiej Czarna Pała by mu odpadła - heh, po prostu nienawidzę dziewuchy Wink
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):byleby nie znalazł takiej jednej nierządnicy z mojej klasy, bo wtedy żal mi Czarnego Pana - od samego widoku takiej Czarna Pała by mu odpadła - heh, po prostu nienawidzę dziewuchy Wink

Peno w różowo lazurowym sweterku?---> nie martw się u mnie w klasie jest cały rój tego robactwa---> to nowa generacja lafirynd i zemsta nieba za grzechy ludzi Wink
Odpowiedz

Vampir Lestat napisał(a):
aXe Rose napisał(a):byleby nie znalazł takiej jednej nierządnicy z mojej klasy, bo wtedy żal mi Czarnego Pana - od samego widoku takiej Czarna Pała by mu odpadła - heh, po prostu nienawidzę dziewuchy Wink

Peno w różowo lazurowym sweterku?---> nie martw się u mnie w klasie jest cały rój tego robactwa---> to nowa generacja lafirynd i zemsta nieba za grzechy ludzi Wink
GORZEJ - w biało-różowej bluzeczce z wielką metką, obcisłych jeansach, łańcuszkach, gdzie się tylko da, brylach a'la Stempień z 13 posterunku i mordą naprawdę niedorobionej istoty, a na wszystko, co powiem w klasie ja, czy ktokolwiek inny, kto nie jest superhipertrudresiarzem reaguje zdezaprobowanym: "O JEZUS MARIA!!!!!" Mad
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości