• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KAT / Roman Kostrzewski

No ja tez kiedyś mialem oddech na kasecie(I-sze wydanie ze zjebaną okładką) ale ta kaseta była tak true,że nie na kazdym magnetofonie chciała grać.... Laughing
Odpowiedz

tak bajdełej pierwsze kompaktowe wydanie oddechu śmiga na allegro po 60 - 100 zeta Neutral ja go np. nigdy nie widziałem na oczy Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
de7th napisał(a):
Tomash napisał(a):
Cytat:27 marca 2006 roku Piotr Luczyk i Tomasz Dziubiński (MMP) podpisali umowę która ostatecznie sfinalizowała wspólny pomysł ponownego wydania płyt „Oddech wymarłych światów” oraz „38 minuts of live”. Rozmowy trwały od 3 grudnia 2005 i jak widać zakończyły się sukcesem.

ROTFL

Ale w sumie dobrze że wreszcie będzie mozna to dostać Big Grin
OWŚ to kawał dobrej muzyki, czołówka polskiego thrashu. Z chęcią kupię tę płytę Smile
Ja mam obie i to bez jebanego loga MMP.I całe szczęscie...
Zazdroszczę Smile jak można było dostać starą wersję, to ja jeszcze byłem smarkaczem.
Odpowiedz

8) Ave!!
Kat zawsze bnył i jest super...mam nadzieje że zawsze beda dawac czadu , mi sie bastard bałdzo podoba.
KAATTT RRUUULLEEZZ!!!!! Big Grin
JAK MAM ZROBIC ŻĘBYM MIAŁA TAKIEGO RYSUNECZKA OBOK????
"...zabilem staruszke tylko dlateo ze trudno bylo mi żyć!trudno było pracwoać w polu a potem karmic ja ubierac i myć!a pozatym oanie sedzio wreszcie znalazłam kobiete!a ona mówiła ze będzie ze mną tylko w tedy gdy bede sam!!..."
Odpowiedz

yuri_san napisał(a):8) Ave!!
Kat zawsze bnył i jest super...mam nadzieje że zawsze beda dawac czadu , mi sie bastard bałdzo podoba.
KAATTT RRUUULLEEZZ!!!!! Big Grin
JAK MAM ZROBIC ŻĘBYM MIAŁA TAKIEGO RYSUNECZKA OBOK????
]

Auć.
Odpowiedz

co tu duzo gadac , KAT z Romkiem jest swietny i tyle Laughing
Some say the end is near.

Some say we'll see armageddon soon.

I certainly hope we will.

I sure could use a vacation from this

TOOL - AEnema
Odpowiedz

Kat , to po prostu pderwanie o swiata!!!od wszystkiegO!!!!! 8) i to jest własnie fajne!!noi zawsze daja czadu!!!!Ruuullleeeezzzzzz!!!!!! Laughing
"...zabilem staruszke tylko dlateo ze trudno bylo mi żyć!trudno było pracwoać w polu a potem karmic ja ubierac i myć!a pozatym oanie sedzio wreszcie znalazłam kobiete!a ona mówiła ze będzie ze mną tylko w tedy gdy bede sam!!..."
Odpowiedz

^palisz cos albo pijesz piszac swoje posty? Wink
Odpowiedz

Albo przed ich napisaniem?
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Łoj to mój pierwszy post już od dłuższego czasu Smile Próbowałem słuchać Mind Cannibals, ale za nic nie chciało mi wejsć, jakbym nie wiedział, ze to KAT to może by się podobało, a ze świadomością, ze oryginalnego głosu Romana nie usłyszę na tej płycie to odechciewa mi się słuchać. Dla mnie jeden z lepszych kawałków to "diabelski dom cz.II" i "czarne zastępy" z 666.

Niektórzy goście ze szkoły tzw. true metale śmieją się za mnie, ze słucham KATA- srać na nich Laughing
[Obrazek: moher7jh3co.jpg]
Odpowiedz

Hethell napisał(a):^palisz cos albo pijesz piszac swoje posty? Wink

ona KATuje się alkoholem chyba Big Grin
Some say the end is near.

Some say we'll see armageddon soon.

I certainly hope we will.

I sure could use a vacation from this

TOOL - AEnema
Odpowiedz

AEnema napisał(a):

no od alko utlenia sie mozg i sie glupieje wiec nic dziwnego Laughing
Odpowiedz

Hethell napisał(a):
AEnema napisał(a):

no od alko utlenia sie mozg i sie glupieje wiec nic dziwnego Laughing
To już wiem, dlaczego jestem idiotą Smile
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Dla mnie najlepsza plyta KATa to "666", "Róże Miłości Najlpiej Przyjmują Się Na Grobach" i "Szydercze Zwierciadło".
Odpowiedz

a moim zdaniem pominac "oddech..." to zbrodnia ale o gustach sie nie dyskutuje Wink
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz