04-14-2006, 03:23 PM
No ja tez kiedyś mialem oddech na kasecie(I-sze wydanie ze zjebaną okładką) ale ta kaseta była tak true,że nie na kazdym magnetofonie chciała grać....

KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
R_amze_S napisał(a):Zazdroszczęde7th napisał(a):Ja mam obie i to bez jebanego loga MMP.I całe szczęscie...Tomash napisał(a):OWŚ to kawał dobrej muzyki, czołówka polskiego thrashu. Z chęcią kupię tę płytęCytat:27 marca 2006 roku Piotr Luczyk i Tomasz Dziubiński (MMP) podpisali umowę która ostatecznie sfinalizowała wspólny pomysł ponownego wydania płyt âOddech wymarłych światówâ oraz â38 minuts of liveâ. Rozmowy trwały od 3 grudnia 2005 i jak widać zakończyły się sukcesem.
ROTFL
Ale w sumie dobrze że wreszcie będzie mozna to dostać
yuri_san napisał(a):8) Ave!!]
Kat zawsze bnył i jest super...mam nadzieje że zawsze beda dawac czadu , mi sie bastard bałdzo podoba.
KAATTT RRUUULLEEZZ!!!!!![]()
JAK MAM ZROBIC ŻĘBYM MIAŁA TAKIEGO RYSUNECZKA OBOK????
Hethell napisał(a):^palisz cos albo pijesz piszac swoje posty?
AEnema napisał(a):no od alko utlenia sie mozg i sie glupieje wiec nic dziwnegoHethell napisał(a):^palisz cos albo pijesz piszac swoje posty?
ona KATuje się alkoholem chyba
Hethell napisał(a):To już wiem, dlaczego jestem idiotąAEnema napisał(a):no od alko utlenia sie mozg i sie glupieje wiec nic dziwnegoHethell napisał(a):^palisz cos albo pijesz piszac swoje posty?
ona KATuje się alkoholem chyba