• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KAT / Roman Kostrzewski

Jezeli ktos sie wybiera na koncerty Dynioglowych i bedzie mial okazje posluchac nowego KATa na supporcie, niech z laski swojej napisze jak bylo ;)

Choc pewnie bede musial popatrzec na inne zrodla ;)
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Powtórze po raz 2495375064372905033857384783 to słuchacze z Polskie się w dużej części wypieli na zespół, więc ja im się nie dziwie.

Zgadzam się, popieram i co tam tylko moge jeszcze dodać... Smile
W większości jest to wina polskich fanów... Tongue
Odpowiedz

wypieli sie bo musieli czekac na reaktywacje zespołu do teraz...
Odpowiedz

Oczywiscie Beck to nie to co Kostrzewski... ale muzycznie plyta nie ustepuje wczesniejszym dokonaniom zespolu wiec nie ma co narzekac... mi sie bardzo podaba i czesto jej slucham... a co do jezyka.... hmmm.... chyba faktycznie to polscy fani sie na nich wypieli
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

KAT przynajmniej dorobi sie nowych fanow, znam osoby ktore nie trawily wokalu Kostrzewskiego a po przesluchaniu nowej plyty sa bardzo, ale to bardzo mile zaskoczeni ;)

Zreszta sam uwazam, ze zmiany wyszly im na +. Teraz czekam tylko na srode i czwartek, aby poczytac jak poszlo im na zywo.
Odpowiedz

Ble.

Cytat:W związku z wypadkiem, któremu uległ perkusista zespołu KAT nad ranem 23.11.2005, w trakcie powrotu z koncertu w Żilinie, koncerty w Krakowie i Warszawie zostały odwołane.
Wszelkie planowane koncerty zespołu KAT do lutego 2006 r. również zostają odwołane.

Ciekawe czy to tak na serio, czy sie bali przed publika pokazac, hehe ;)
Odpowiedz

A swoją drogą zastanawiająca ta plaga wypadków,przeciez nie tak dawno TSA mialo wypadek Neutral
Odpowiedz

ktos tu chyba w Poslce metali nie lubi... Laughing
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

witam :)
co do koncertow przed Helloween to wczoraj wrocilam z Krakowa i Kat nie zagral bo palker ma skrecona/zlamana noge... tak przynajmniej mowili ...
"Big deal, death always went with the teritory... See you in Disney land " R.Ramirez
Odpowiedz

Kocham KATA kocham Romka kocham każdą ich płytkę poprostu umieram włączając ich piosenki Confusedhock: wszystkie płytki są rewelacyjne opętał mnie KAT "okręt mój płynie dalej gdzieś tam ... "
Odpowiedz

Laughing Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised
PRĄCIE TRZY NA METR Big Grin Big Grin
KAT rządzi....
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Cytat:27 marca 2006 roku Piotr Luczyk i Tomasz Dziubiński (MMP) podpisali umowę która ostatecznie sfinalizowała wspólny pomysł ponownego wydania płyt „Oddech wymarłych światów” oraz „38 minuts of live”. Rozmowy trwały od 3 grudnia 2005 i jak widać zakończyły się sukcesem.

ROTFL

Ale w sumie dobrze że wreszcie będzie mozna to dostać Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Cytat:27 marca 2006 roku Piotr Luczyk i Tomasz Dziubiński (MMP) podpisali umowę która ostatecznie sfinalizowała wspólny pomysł ponownego wydania płyt „Oddech wymarłych światów” oraz „38 minuts of live”. Rozmowy trwały od 3 grudnia 2005 i jak widać zakończyły się sukcesem.

ROTFL

OWŚ to kawał dobrej muzyki, czołówka polskiego thrashu. Z chęcią kupię tę płytę Smile
Odpowiedz

de7th napisał(a):
Tomash napisał(a):

ROTFL

OWŚ to kawał dobrej muzyki, czołówka polskiego thrashu. Z chęcią kupię tę płytę Smile
Ja mam obie i to bez jebanego loga MMP.I całe szczęscie...
Odpowiedz

ja mam koncdertówke na winylu z cudownym bykiem na okładce Laughing ("38 minuts of life") a oddech na true nośniku jakim jest kaseta Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz