12-12-2004, 02:28 PM
Isvind napisał(a):Teraz uważam że to najgorsze dno.
Niby dlaczego? Ale siakies takie porzadne argumenty bym prosil,..
Isvind napisał(a):Teraz uważam że to najgorsze dno.
Acrid napisał(a):Isvind napisał(a):Teraz uważam że to najgorsze dno.
Niby dlaczego? Ale siakies takie porzadne argumenty bym prosil,..
Isvind napisał(a):[...]Dlatego że ten zespół dał podwaliny pod coś co można było nazwać metalem w Polsce. I to nie tylko heavy ale thrash jak i Black.
Isvind napisał(a):Stworzenie Ballad było już dużym nieporozumieniem. To tak jakby Cannibal Corpse zaczęło śpiewać o motylkach. Potem było już tylko gorzej.
Miriam napisał(a):Według mnie "Ballady" to najlepsze wydawnictwo KATa, inne płyty (za wyjątkiem kilku utworó z "Róż...") zupełnie do mnie nie trafiają (jakoś nie rajcują mnie teksty typu: "metal i piekło" czy gadanie w kółko o szatanie)
Acrid napisał(a):Miriam napisał(a):Według mnie "Ballady" to najlepsze wydawnictwo KATa, inne płyty (za wyjątkiem kilku utworó z "Róż...") zupełnie do mnie nie trafiają (jakoś nie rajcują mnie teksty typu: "metal i piekło" czy gadanie w kółko o szatanie)
Do mnie teksty tez nie trafiaja, przeciez nei chodze do bunkra z ofiarami (;
Acrid napisał(a):Do mnie trafi amuzyka ktora IMHo jest miazdzaca =P
Tomash napisał(a):"666" miksował niejaki Joe Kloek, który i tak nie rozumiał co RK ryczy, więc mu było wszystko jedno. Zresztą tak się wtedy nagrywało,
DeMoN.|. napisał(a):może to dziwne ale mi Kat kojarzy się z zespołem Venom, nie wiem czemuBardzo wczesny Kat może siękojarzyć z Venomem i w kilku momentach rzeczywiście się kojarzy. Może dlatego, że bardzo wczesny KAT to również black metal tak jak Venom.