• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KAT / Roman Kostrzewski

Acrid... moja znajoma źle reaguje na Purpurowe Gody. Zaczyna się trząść i krzyczeć "Przestań, wyłącz aaa!" Tongue (Głupia kobieta). Co do Płaszcza Skrytobójcy. Ah. Ten klimat. Z Róż podoba mi się jeszcze Szmaragd Bazyliszka, kurde ten koleś co drze na tym ryja ma 11 lat! Ciekawe czy ma teraz jakiś zespół. Hmm... To chyba wszystko.
Odpowiedz

Ech ten KAT...Kapela w sumie zarypista,mógłbym nawet posunąć się do stwierdzenia,że to była najciekawsza metalowa grupa w Polsce lat 80.Sporo mam z nimi wspomnień,np.wycie na całe gardło z kumplem piosenki "Diabelski dom cz.II". Big Grin Było minęło...
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

Ta... jak wszystko...
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin
Odpowiedz

Splash napisał(a):Ta... jak wszystko...
no co Ty... metal nigdy nie przeminie... 8) "póki my jesteśmy" Big Grin
(kurde ja mimo polskich liryk nie do końca rozumiem co "skrzeczy" Kostrzewski Big Grin , tylko jakieś tam "szatan, szatan, z nim konać nawet żyć, szatan, szatan uooooooo) Big Grin
Odpowiedz

Rozumiem twój ból Demon, Laughing mam podobnie słuchając np."Ostatni tabor".Romek coś tam sobie pierdniczy pod nosem bez ładu i składu,tylko diabli wiedzą o co mu chodzi. Laughing Bez pół litra nie rozbieriosz...
Odpowiedz

Ja w sumie nie mam takich problemow bo mam same orginaly Kata i jak juz to czytam z tekstami i jest latweij zrozumiec Laughing
Odpowiedz

http://www.rockmetal.pl/wywiady/kat-piot...yk.04.html

Nawet fajny wywiad, poczytajcie Smile Ja tam czekam na to DVD i czekam i sie doczekac nie moge =P
Odpowiedz

Ja tez oczywiscie ze kupie Big Grin
Odpowiedz

Klasyka...
Niestety mam tylko jeden album.Pierwszy ale w wersji angielskiej Big Grin
...here and beyond
Odpowiedz

Lubie wszystkie płyty kata alr najbardzie róże... i bastard
Pomudlmy się za partie MaryjaWink
Odpowiedz

Ja większość tekstów Kata rozumiem (jak lyricsy przeczytam Wink ), ale faktiko - najgorsza pod względem "czytelności" wokalu jest płyta 666, albo jak kto woli Metal And Hell...
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin
Odpowiedz

Naz napisał(a):Dziwie się, że nie ma tu jeszcze tematu o Kacie! Dla mnie KAT jest w czołówce najlepszych Heavy Metalowych zespołów rodem z Polski. (...)

Nie no to zdanie mnie zabiło. Od kiedy KAT gra heavy metal? Big GrinDDDDDDD
I dance with angles to celebrate the holocaust...
Odpowiedz

Przecież KAT gra reggae ! Wink
Odpowiedz

DVD Kata mozna juz nabyc,.. cena jako tako,. w koncu to dwie plyty DVD - na allegro idzie po 79zl.

Na cgm.pl ukazal sie rowniez news o nowej plycie Kata,.. nazwanej dosc dziwnie, przynajmniej dla mnie,.. eh. Byle nie nagrali czegos *nowego*,..
Odpowiedz

Słuchałem tego zespołu jak miałem 16 lat, wtedy może był coś wart. Nie będę się wypierać, wtedy to lubiłem. Teraz uważam że to najgorsze dno.
Life is a Pain in The Neck
Odpowiedz