• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KAT / Roman Kostrzewski

... atakują klony...
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Roman to ma jeden z bardziej charakterystycznych głosów w Polskiej muzyce cięzkiej.

Każdy fan takiej muzyki powinien mieć ładnie oprawione na półeczce dwie płytki: Róże Miłości i Ballady. Pierwsza to piękny thrash, dość przystępny (czyt. lekko strawny) więc każdemu podejdzie, a ballady to hmmm same mówią o sobie Smile

Polecam Bastarda jeszcze, ale to nie każdemu się spodoba, prędzej Szydercze Zwierciadło
Powstaje portal o tematyce stoner,sludge,doom,groove,psychedelic,southern - jesteś chętny do współpracy? pisz: grzegorz@stoner.pl
[Obrazek: banerheavymusicro2.gif]
Odpowiedz

HeavyMusic.pl napisał(a):Każdy fan takiej muzyki powinien mieć ładnie oprawione na półeczce dwie płytki: Róże Miłości i Ballady. Pierwsza to piękny thrash, dość przystępny (czyt. lekko strawny)

po pierwsze, co to jest lekkostrawny thrash? Co do ballad się zgodze, ale róże nie mają startu do oddechu, ba żadna polska thrashowa płyta nie ma
Odpowiedz

Cytat:po pierwsze, co to jest lekkostrawny thrash? Co do ballad się zgodze, ale róże nie mają startu do oddechu, ba żadna polska thrashowa płyta nie ma

Porównaj sobie Róże miłości do Oddechu i zobaczysz co to jest lekkostrawny thrash Smile[/quote]
Powstaje portal o tematyce stoner,sludge,doom,groove,psychedelic,southern - jesteś chętny do współpracy? pisz: grzegorz@stoner.pl
Odpowiedz

HeavyMusic.pl napisał(a):
Cytat:po pierwsze, co to jest lekkostrawny thrash? Co do ballad się zgodze, ale róże nie mają startu do oddechu, ba żadna polska thrashowa płyta nie ma

Porównaj sobie Róże miłości do Oddechu i zobaczysz co to jest lekkostrawny thrash Smile

taa, tylko teraz rodzi się pytanie czy róże to do końca thrash?
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):
HeavyMusic.pl napisał(a):Każdy fan takiej muzyki powinien mieć ładnie oprawione na półeczce dwie płytki: Róże Miłości i Ballady. Pierwsza to piękny thrash, dość przystępny (czyt. lekko strawny)

po pierwsze, co to jest lekkostrawny thrash? Co do ballad się zgodze, ale róże nie mają startu do oddechu, ba żadna polska thrashowa płyta nie ma

Popieram w całej rozciągłości. Startu nie mają...
Odpowiedz

buubi napisał(a):
Necroblood napisał(a):

od razu widać kto się zna na muzyce z tego forum ;]
Odpowiedz

Róż miłości nie nazwałbym heavy metalem, poprostu taki lekko strawny thrash (post thrash/groove metal czy jak inaczej to można jeszcze nazwać
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):
buubi napisał(a):
Necroblood napisał(a):

od razu widać kto się zna na muzyce z tego forum ;]

Dzięki i z wzajemnościa... Wszak Oddech... absolutną klasyka jest i basta Mad
Odpowiedz

buubi napisał(a):
Necroblood napisał(a):

666 ma.
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Jest niedaleko za OWM a grubo przed peletonem. Ale jednak jest wciąż za Wink
Odpowiedz

buubi napisał(a):Jest niedaleko za OWM a grubo przed peletonem. Ale jednak jest wciąż za Wink

racja
Odpowiedz

ja jako fan bezkompromisowej traszowej napierdalany najbardziel cenię 666 i oddech.

oczywiscie - bastard, roze zwierciadlo tez sa nie mniej zajebiste, choc Irek Loth mniej sypie polką Big Grin

a z ballad to łza cieniow minionych - choc nie jestem zwolennikiem smutów to ten kawalek jest po prostu genialny.

no i oczywiscie jedna z najlepszych według mnie koncertówek 38 minutes of life.. Big Grin;D ( ze lewiatana, za szataaaana xDD )
Odpowiedz

Wywiad z Romanem Kostrzewskim. Dziennik Zachodni nr 231, 3 października 2006 r.

[Obrazek: 8138aa8c84c47be5m.jpg]
[Obrazek: 965fd1bee992028cm.jpg]

Wybaczcie, ze w takiej formie, ale nie chcialo mi sie bawic ;)

Ps. Mam nadzieje, ze jeszcze dziala, bo to copy+paste z innego forum, a nie chce mi sie wrzucac ponownie ;)
Odpowiedz

heeh ale ten dziennikarz na chama chce z niego wyciagnać "tak, jestem satanistą i wpierdalam koty.." korwa co za matoł...
Odpowiedz