• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KAT / Roman Kostrzewski

Racja - pominąć Oddech... to jak pominąć RiB u Slayera Mad
Odpowiedz

bardzo lubię Tongue podobają mi sie wszystkie płyty a najbardziej Ballady i Somewhere in Poland,zaraz potem Róże miłości Tongue najmniej lubię 666,mogę posłuhać,ale w małuch ilościach a najlepiej to się ograniczyć go Diabelskiego domu I Tongue
Odpowiedz

nie no... Olu.... na 666 "czas zemsty" wymiata Mad jestem juz duzym chlopcem... mam ta plyte juz niemal od 10 lat... a qrwa ciagle jak to slysze... (zwlaszcza "smierc i placz, czarne widmo rozpala miecz") to mi ciary po plecach przechodza
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

o shit,zapomniałam o tym kawałku!to też bardzo lubię,i jeszcze noce szatana i koniec Tongue reszta to nie za bardzo Tongue
Odpowiedz

Ehhh ale bez Romka to shit, ten cały Henry Beck czy jak mu tam wcale do mnie nie przemawia
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

szczerze mówiąć to nie słyszałam ich jeszcze z nowym wokalistą Tongue
"For The First Time In A Long Time
...Everything Was Right In My
World...
And Then I Woke Up..."
Odpowiedz

Ola :) napisał(a):szczerze mówiąć to nie słyszałam ich jeszcze z nowym wokalistą Tongue
No to sie ciesz, bo wolalbym zeby Kata nie bylo niz zeby grali bez Romana Evil or Very Mad
Odpowiedz

Roman mial chujowy glos, Henryk tez ma kiepski. Nie wiem nad czym sie tu rozwodzic. Na samym sentymencie i tak koles utrzymal sie ladnych "pare" lat.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):Roman mial chujowy glos, Henryk tez ma kiepski. Nie wiem nad czym sie tu rozwodzic. Na samym sentymencie i tak koles utrzymal sie ladnych "pare" lat.
no i co z tego? zauwaz, ze chociaz teksty byly przezabawne, to romanowe wycie o szatanie mialo w sobie to cos... ten klimat ;] dla mnie zawsze Kat jako Kat + Roman bedzie hmm (nie orać) prawie jak Venom z pierwszych płyt
Odpowiedz

Cytat:no i co z tego? zauwaz, ze chociaz teksty byly przezabawne, to romanowe wycie o szatanie mialo w sobie to cos... ten klimat ;] dla mnie zawsze Kat jako Kat + Roman bedzie hmm (nie orać) prawie jak Venom z pierwszych płyt
Zgadzam się w 10000% To sie właśnie nazywa klimat
Odpowiedz

Rumian napisał(a):
statekx napisał(a):Roman mial chujowy glos, Henryk tez ma kiepski. Nie wiem nad czym sie tu rozwodzic. Na samym sentymencie i tak koles utrzymal sie ladnych "pare" lat.
no i co z tego? zauwaz, ze chociaz teksty byly przezabawne, to romanowe wycie o szatanie mialo w sobie to cos... ten klimat ;] dla mnie zawsze Kat jako Kat + Roman bedzie hmm (nie orać) prawie jak Venom z pierwszych płyt

Tak, to jest sentyment. Ja ich nigdy tym nie darzylem, ale rozumiem Cie.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

buubi napisał(a):Racja - pominąć Oddech... to jak pominąć RiB u Slayera Mad
nie no, powiedzmy, że odpowiednikiem RiB jest Bastard, szczytowe osiągnięcie KATa. Co nie znaczy, że pominięcie Oddechu uchodzi na sucho!
Odpowiedz

Wyrąbiście że wyszły reedycje Oddechu i Somewhere in Poland
Odpowiedz

ostatni ich koncert który widziałem to Wrocław Somewhere in Poland przed Maiden nagłosnienie było słabe musieli niezle sie napracowac aby dvd Somewhere in Poland dobrze wyszło
Odpowiedz

no brzmienie fajne..niektóre teksty dosc bezmyzle "czemu mistrze krzyż w tornistrze..."
no fajne..ale jakoś takie dzowne..chodx purpurowe gody robia wrażenie, bardzo fajna piosenka ogólnie mozna posłuchac i dociec kilku przenosci i metafor w tekstach;p
"...zabilem staruszke tylko dlateo ze trudno bylo mi żyć!trudno było pracwoać w polu a potem karmic ja ubierac i myć!a pozatym oanie sedzio wreszcie znalazłam kobiete!a ona mówiła ze będzie ze mną tylko w tedy gdy bede sam!!..."
Odpowiedz