- Liczba postów:
- 663
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Tekstyciekawe bardzo i powiedzmy dosc abstrakcyjne chwilami, ale jednak wykonanie nie na moje uszy ;]
- Liczba postów:
- 402
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Nawet niezłe jak na HH. Pamiętam jak puszczali ich w kółko na Radiostacji, A ja z przyzwyczajenia słuchałem i czekałem na jakis metal czekałem rok i dalem sobie luz.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
- Liczba postów:
- 30
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
No tak wogóle kalliber wymiata.Zachęcam do przesłuchania utworu "Plus i Minus","Konfrontacje","Grub czarny kot" Zajebiste kawałki
ÂŽPozdrowienia dla kurta Combaina i zeba zyło mu sie dobrzeÂŽKrzychun Ja ciebie nieżutujeÂŽ
ÂŽSystem Of a Down na zawsze w moim życiuÂŽ
â˘Kaya Pashaslka lepiej by odegrała role wolakalistki niż ten Ozzyâ˘
- Liczba postów:
- 138
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
wiekszosc kawalkow k44 z cyklu psycho rap wymiata. slucham w tej chwilki w kolko od jakichs 2 godzin kawalka "film". genialne
- Liczba postów:
- 631
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
a tu mnei nie bylo ..
a K44 jak najbardziej
dawno ... kiedys namietnie ... dzis raz na jakis czas
a Magik byl niesamowity ... był i bedzie zawsze
cale zycie na debecie
- Liczba postów:
- 303
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
"Ksiega Tajemniczna.Prolog" jak dla mnie numero uno jesli chodzi o polski hip hop, zaraz potem plasuje sie Paktofonika oraz Pezet(takze w duecie z Noonem).3 polskie zespoly hip hop nt ktorych zlego slowa bym nie powiedzial.Miod.
- Liczba postów:
- 686
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
K44 nie slucham bo ogolnie nie slucham hh ale musze zgodzic sie z waszymi wypowiedziami - poznalem kiedystam kilka piosenek, moze nawet jakis album w calosci i generalnie zrobilo toto na mnie calkiem dobre wrazenie, szczegolnie ten taki psychodeliczny klimat w jakim sie obracaja utowry - zeby taki hh lecial na codzien toby nikt nie jeczal ze znowu to gowno puszczaja
- Liczba postów:
- 2,514
- Liczba wątków:
- 64
- Reputacja:
-
-1
IMO wiekszosc hiphopu powstalego do 1995 roku pod wzgledem tekstowym jest ok. Do k44 mam szacunek bo jeszcze pare lat temu obracalem sie w klimatach tego ambitniejszego hh. Dzisiaj nie słucham wogóle.