• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Judas Priest w Polsce...

6 kwietnia przyszłego roku w katowickim "Spodku" wystąpi brytyjska legenda heavy metalu

Katowicki koncert będzie częścią trasy koncertowej promującej nowy album Judas Priest, który ukaże się 31 stycznia. Będzie to pierwsza płyta formacji nagrana z oryginalnym wokalistą Robem Halfordem, który powrócił do zespołu po jedenastoletniej przerwie.

Ceny biletów: 88 zł - sektor niebieski, 99 zł - płyta, 130 zł - sektor czerwony, sektor niebieski H,J,K,L I- X rząd, 150 zł - sektor czerwony H, J , loża. Sprzedaż biletów rusza już jutro.

Judas Priest to jeden z najbardziej uznanych brytyjskich grup heavymetalowych. Albumy "Sad Wings of Destiny" (1976), "Sin After Sin", "Stained Class" (1978), "Hell Bent for Leather" i "Unleashed In The East" (1979) stały się biblią heavy metalu i natchnieniem dla muzyków Metalliki, Slayer i Iron Maiden.

Ja jade na 100% taka okazje mnie napewno nie minie... musze tam by...jeszcze ktoś chętny...
Odpowiedz

ja mysle ze raczej od HelionaSmile))))))))a potem Electric Eye Angry
Odpowiedz

Judas Priest nigdy nie słuchałem, nigdy w ogóle w taką muzykę się nie zagłębiałem, ale na Paradise Lost z chęcią bym się wybrał.
Odpowiedz

I też się tam nie pojawię. Dwie słuchane przeze mnie płyty Paradise Lost to jednak za mało na tego typu imprezę, a poza tym jakoś szczególnie mnie nie ciągnie.
Odpowiedz