- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
tak jak w temacie , ktoś miał okazje juz to cudo przesłuchać , jakie są wasze opinie na temat nowego albumu... Mnie rozjebał całkowicie , dość duzo solówek no i głos Metal God! słychać kto powrócił do zespołu... Płyta napewno znajdzie sie w mojej Top 3 najlepszych albumów...Choć do Painkiller jej jeszcze troche brakuje, ale kto wie... Reasumując płyta jest doskonała kto niesłyszał niech żałuje...(...bo jest czego!)
amen
- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Kaza, eMule , DC++, iMasH szukajcie, a znajdziecie...
- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
to pokaz mi osobe która ma wszystko orginalne..?? niechodzi mi tylko i wylacznie o muzyke lecz np office widows, trzeba raczej byc pokurwiony zeby zbierac kase i kupoywac to bo chce sie zyc zgodnie z prawem...Skoro niemasz orginałów to sam pozbawiasz zespołu kasy...dla mnie płyty w polsce sa zbyt drogie... niechce wydawać 50 czy 60zł na 1 cd...
- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
zgadza sie ale nikt niejest doskonaly i KAZDY, KAZDY! niema wszystkich płyt orginalnych Owszem gdyby cd w polsce kosztowaly tyle co w USA i przy ich zarobkach to niebyłoby problemu ale Polska juz kurwa lekko przesadza... płyta 50 czy 60 zł a w stanach okolo 30...
- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
yes... ale ze względu na koszt płyt ludzie wolą ściagnąć album...więc to sie razem ze soba wiąze....
- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
hell yeach.. pewnie ze jest zajebisty , kosi wszytko!... Dla mnie to 2 najlepszy album po painkiller...
- Liczba postów:
- 231
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
plyta jest rewelacyjna, Demonizer zabija, Loch Ness to swietne, epickie dzielko, Angel to fajna ballada...
dlugo by opiswyac- nowy album rozklada na lopatki...
Amen