• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Judas Priest- Angel of Retribution

tak jak w temacie , ktoś miał okazje juz to cudo przesłuchać , jakie są wasze opinie na temat nowego albumu... Mnie rozjebał całkowicie , dość duzo solówek no i głos Metal God! słychać kto powrócił do zespołu... Płyta napewno znajdzie sie w mojej Top 3 najlepszych albumów...Choć do Painkiller jej jeszcze troche brakuje, ale kto wie... Reasumując płyta jest doskonała kto niesłyszał niech żałuje...(...bo jest czego!)
amen
Odpowiedz

Zmieniam tytul topicu..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

shit, ja narazie slyszalem singiel Revolution i jakies 30 sek. zwiastuny piosenek, ale nie moge dorwac calej cd... z czego ja sciagałes?? bo w sklepach bedzie vhyba od 1 marca, z tego, co mi jest dobrze wiadomoSmile
Odpowiedz

Kaza, eMule , DC++, iMasH szukajcie, a znajdziecie...
Odpowiedz

to pokaz mi osobe która ma wszystko orginalne..?? niechodzi mi tylko i wylacznie o muzyke lecz np office widows, trzeba raczej byc pokurwiony zeby zbierac kase i kupoywac to bo chce sie zyc zgodnie z prawem...Skoro niemasz orginałów to sam pozbawiasz zespołu kasy...dla mnie płyty w polsce sa zbyt drogie... niechce wydawać 50 czy 60zł na 1 cd...
Odpowiedz

zgadza sie ale nikt niejest doskonaly i KAZDY, KAZDY! niema wszystkich płyt orginalnych Owszem gdyby cd w polsce kosztowaly tyle co w USA i przy ich zarobkach to niebyłoby problemu ale Polska juz kurwa lekko przesadza... płyta 50 czy 60 zł a w stanach okolo 30...
Odpowiedz

yes... ale ze względu na koszt płyt ludzie wolą ściagnąć album...więc to sie razem ze soba wiąze....
Odpowiedz

hmmm... wiele osob idzie na koncert tylko wowczasm jezeli slysza album- lepiej wiec jest dla zespolu, jezeli jakis kolo sciagnie cd i postanowi, ze pojdzie na koncert, niz nie sciagnie go wcale, poza tym ceny buletow na koncert tez nie sa tanie, wiec nie ma sie martwic tym, ze zespol Judas Priest nie bedzie mial na chlebSmile
Odpowiedz

shit... wymieklem... nowy album to bez watpienia jeden z najlepszych albumow, jakie powstaly w ogoleSmile jest rewelacyjny. czuje sie zdruzgotany. ostatnio taki poziom urzymal tylko Kreator i Megadeth- reszta pionkow odpada... ale fajnie...
SO FUCKIN` WHAT, THE MAGIC IS BACK!!!!!
Odpowiedz

hell yeach.. pewnie ze jest zajebisty , kosi wszytko!... Dla mnie to 2 najlepszy album po painkiller...
Odpowiedz

balem sie, ze to bedzie niewypal, bo to roznie z come backami bywa (chocby IM), ale na pewno kawalki z "angel..." swietnie wkomponuja sie w setliste koncertu w KatowicachSmile))))))) album mnie powalil, swym brzmieniem, technika muzykow i kopem, mimo, iz nie jest tak ciezki, jak chocby Jugulator...
jednym slowem rewelka, Aniol Zemsty miazdy wszystko, co napotka na swej drodzeSmile
Odpowiedz

aha, chce tylko poinformowac, ze jako saporty przed Judas Priest 6 kwietnia maja grac:
1.Turbo
2.Paradise Lost

wiec sie szykuje calkiem niezla impraSmile
PRIEST IS BACK!!

w sumie to nowym albumem judasi pokazali kto do kurwy nedzy jest Metal GodsSmile
Odpowiedz

plyta jest rewelacyjna, Demonizer zabija, Loch Ness to swietne, epickie dzielko, Angel to fajna ballada...
dlugo by opiswyac- nowy album rozklada na lopatki...
Amen
Odpowiedz

płyta jest zajebista, ale bas jest za głośno nagrany. jak włącze głośniej to tylko buczenie słychać. Nie wiem czy to może wina, że ściągnąłem płytę przd premierą i jest jeszcze nie dopracowana, ale jeżeli to jest ostateczna wersja to będzie porażka. Nie można posłuchać głośniej bo wszystko się trzęsie Crying or Very Sad
Odpowiedz

jak narazie widziałem tylko teledysk do "revolution" i musze powiedzieć że rozłozyła mnie ta piosenka na łopatki, świetny wokal Halforda, gitary, w skrócie wszystko jast tak jak ma być Smile
Odpowiedz