• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jaki zawód ??

A ja chcę iść na psychologię albo wydział operatorski na filmówce. A praca? Cóż - moje marzenie to bycie gitarzystą thrashowym na miarę Piotra Luczyka Wink A jak nie wyjdzie to ostatecznie utrzymam się może z małych koncertów z przyszłą kapelą w Dekompresji, albo projektowania stron www (na tym drugim polu już zaliczyłem pierwsze zarobki Wink )
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

...
Odpowiedz

ja bym chcial malo robic a dobrze zarabiac, albo byc naukowcem, zawsze sie zastanawialem jak to jest wymyslic cos nowego Tongue
up the irons!!!
Odpowiedz

ja bym chcial isc na resocializacje i pomagac narkomana...albo zostac muzykologiem...
Odpowiedz

Ajana napisał(a):Kiedyś chciałam być policjantką,ale chyba mi to nie wyjdzie.Potem chciałam być psychologiem, ale chyba jednak zostanę tłumaczem (jeśli się dostanę za 2 lata na filologię angielską Smile ).

po FILologII AnGIelSKieJ nigdy nIE zOStaNIEsz tłumaczEM, a NajprĘdzEj (na Pewno wrĘcz) bĘdziesz UCzyĆ w szKOlE takich maToŁÓW jak połOWa foruM
Bring about the change so quickly
Bring about the terror’s night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright
Odpowiedz

ja za 3 lata bede psychiatrą Big Grin
Odpowiedz

a JA zA 3,5 roKu twoIm pacjENtem
Odpowiedz

seelenleib, dla forumowiczów zniżki, prawda? powiedz, że prawda!! Big Grin

a ze mna nie wiem co będzie Big Grin. Będę malować, rysować, może projektować i robić web design. A jak to nie pójdzie to pójdę do policji konnej i będę taranować drecholi Laughing
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

podobno każdy psychiatra jest ostro walnięty... Laughing
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

ZA DuŻO z was CHcE iŚć DO polICji. NiE Gadam Z wami.
Odpowiedz

Hehe ja z policją nie wiążę przyszłości Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

cHWDP
Odpowiedz

KrzyŻtof- możesz nie robić za PoKeMoNA?
My God is beautiful.
Odpowiedz

jak dobrze pójdzie ja będę tłumaczem. z wyborem liceum mi się spoko udało, bez jakoś większych problemów się dostałam i je skończyłam, co było pocieszające, szkoda, że tak się nie dzieje na studiach, z których pewnie wylecę po 1 roku, no ale narazie jestem z nich zadowolona, bo są naprawdę interesujące i sensowne. czyli w sumie poniekąd udało mi się trafnie wybrać. no i za 5...może więcej lat zobaczymy
Hate... I can't control it anymore,
you'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
by the red light in my eyes
Odpowiedz

deathless napisał(a):KrzyŻtof- możesz nie robić za PoKeMoNA?
Pokemony były fajne, mam w biurku jeszcze kolekcję żetónów, a Krzyżtof nie robi za pokamona ale za naszą moralizatorkę =]
Wink
Odpowiedz