• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak zostać moderatorem?

Proszę o odpowedż na pytanie zawarte w temacie,bo mnie to interesuje... Smile (najlepsze uzasadnienie jakie napisałem....hi..hi).
ps.interesuje się tym bo chciałbym nim (moderatorem)zostać,ale w dalszej przyszłośći.
[Obrazek: newban7nm.gif]

haha, każdy by chciał (no nie Mody?) Wink

no jasne że każdy by chciał,więc się pytam Smile

wszystko zależy od decyzji admina i modów Tongue

myślę, że ktoś kto przychodzi "z ulicy" i ma niewielki staż na forum ma marne szanse na zostanie modem od tak poprostu Wink

Mariusz P. napisał(a):Proszę o odpowedż na pytanie zawarte w temacie,bo mnie to interesuje... Smile (najlepsze uzasadnienie jakie napisałem....hi..hi).
ps.interesuje się tym bo chciałbym nim (moderatorem)zostać,ale w dalszej przyszłośći.
Ktoś mi sie tu w kompetencje wpierdala...
KOLEJKA!!!
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]

Aby wszystko bylo jasne i przejrzyste, moze dam to w podpunktach Big Grin

1. Rekrutacja moderatorow tego forum nie odbywa sie na zasadzie zapisu do kolejki po wegiel.
2. Stwierdzenie, czy dana osoba nadaje sie do tej funkcji zalezy tylko od nas (czyt. od modow i ode mnie).
3. Wszelkie sugestie, glosowania i inne ankiety nie maja na taki wybor najmniejszego wplywu.
4. Nie ma tez wiekszego sensu wysylanie na priv aktualnie panujacym modom i mnie swoich kandydatur.
5. Jesli uznamy ze potrzebny jest dodatkowy moderator, odpowieniej osobie sami zaproponujemy to stanowisko.

...czyli standardowo. Ale dla pocieszenia dodam, że nic nie jest niewykonalne (no prócz trzaśnięcia obrotowymi drzwiami). Ale pisanie na wstępie "Ja chciałbym być moderatorem" za dobre nie jest...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.

Nosferatu napisał(a):4. Nie ma tez wiekszego sensu wysylanie na priv aktualnie panujacym modom i mnie swoich kandydatur.
A byli tacy, którzy wysyłali? ;D

wiem o tym że są marne szanse,ale poprostu chcialem
wiedzieć(Warto Wiedzieć Więcej Smile ).
a jakby co to teraz wiadomo że np.ja nie mam szans ale
za rok lub dwa to kto wie(chyba).

szczerze wątpię żeby to forum tyle istniało, a jeśli nawet to pewnie będzie karuzela i z obecnych użytkowników nikt nie zostanie Big Grin (w tym Ty sam pewnie też nie Surprised )

gannon napisał(a):pewnie będzie karuzela i z obecnych użytkowników nikt nie zostanie Big Grin

Niestety.... Laughing
My God is beautiful.

albo stety

gannon napisał(a):szczerze wątpię żeby to forum tyle istniało, a jeśli nawet to pewnie będzie karuzela i z obecnych użytkowników nikt nie zostanie Big Grin (w tym Ty sam pewnie też nie Surprised )
Zobaczymy jak będzie. Już teraz wielu znika... Może jeszcze trochę wytrwamy? ; )

gannon napisał(a):szczerze wątpię żeby to forum tyle istniało, a jeśli nawet to pewnie będzie karuzela i z obecnych użytkowników nikt nie zostanie Big Grin (w tym Ty sam pewnie też nie Surprised )
Tongue no ja po wakacjach wynosze kompa do innego pokoju ..tylko konie i nauka ... takze moejgo aktywnego w miare pobytu nie datuje dluzej niz na koniec pazdziernika
cale zycie na debecie
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości