• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak sie przyodziać ?

(11-02-2011, 04:29 PM)jankier napisał(a):  i że niby nie biegniesz za modą?

Nie, nigdy... Ale raczej nie noszę za dużych koszulek i dziurawych katan... Po prostu... chcę wyglądać kobieco i być sobą. Nikogo nie udaję.

Nie jestem ani pozerem, ani kindermetalem. Mam gdzieś co myślicie, ale taka jest prawda, że nie muszę być zaniedbana, żebym była "autentyczną metalówą".

WHAT DO YOU MEAN I AIN'T KIND?
JUST NOT YOUR KIND!
Odpowiedz

No jeszcze by tylko brakowało żebyś chodziła zaniedbana i się nie myła. wówczas byłabyś pozerem, kindermetalem i żulem w dodatku.
Odpowiedz

To co (WG CIEBIE I TYLKO CIEBIE) powinnam robić żeby nie być "pozerką" i "kindermetalówą"?

Heh... Siedzisz cały dzień przed kompem i wyżywasz się anonimowo?
JUST NOT YOUR KIND!
Odpowiedz

to była taka szorstka pochwała, you stupid woman
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Oczywiście; nie chodzę do pracy, nie spotykam się ze znajomymi, tylko cały dzień wyczekuję aż coś napiszesz Big GrinBig Grin aż tak zajebista nie jesteś.
Odpowiedz

Zdaję sobie sprawę...
JUST NOT YOUR KIND!
Odpowiedz

Śmieciowa Metalowa Kociara?
Odpowiedz

Wy mi Panowie lepiej wytłumaczcie jak to jest z tymi forami że gdzie nie wejdę to każdy na każdego wrzuca ;p

No i z tą " śmieciową kociarą" to fakt trochę wstyd
Odpowiedz

poczytajcie debile jej posty. to literówka
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

hehe. najlepszy jest komentarz wojtasa - skarży się, że jak wejdzie na takie fora, to "każdy na każdego wrzuca".

a w następnym wierszu, sam wrzuca Kociarze
Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

pozerstwo kwitnie, forum upada, źle się dzieje...
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Ludzie co wy tu pier******* przecierz tu nie chodzi o to żeby się kłucić tylko żeby wymieniać soje podlądy i racje ale także subiektywnie patrzeć na opinie innych ludzi bo przecierz każdy człowiek jest inny i każdy może mieć inne poglądy i może także chodzić w ciuchach jakich mu się podoba. Ja na ten przykład chodzę najczęściej np. w szkole tak:czarne bojówki, najczęściej czarna koszulka z jakimś zespołem najczęściej kupioną na koncercie do tego glany pieszczoch noszona na lewej ręce koraliki na szyi oraz 2 kolczyki w chrząstce w przyszłości także przekuje płatki ale nie mam pieniędzy na taki wydatek bo kupuje procesor gitarowy oraz akustyka SmileSmileSmile
Odpowiedz

A masz kondomy Manowar?
Odpowiedz

Lepiej zamiast się stroić do szkoły zacznij się uczyć. Np. ortografii, gramatyki. Poza tym w jednym zdaniu użyłeś aż 3 razy słowa "najczęściej".
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

niewątpliwie chodziło o ekspresję wypowiedzi
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości