• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak sie przyodziać ?

To wypierdalaj brudzie jebany, umyj się i wypleń wszy z włosów.
Odpowiedz

^ ale o so chosi?
Odpowiedz

to chyba do tego z końca pierwszej strony
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

No, nie zauważyłem jednej strony.
Co nie zmienia faktu, że i tak dobrze napisałem.

Btw faktycznie, gdzie pracuje Kelthuz i ile zarabia? I czy to prawda, że będzie pracował na uczelni jako ćwiczeniowiec? Big Grin
Odpowiedz

uohoho jakie ploty tu leca Surprised
a jak juz gadki z dupy sa to szukam zespolu na wesele, moze znacie jakis fajny bo mi juz rece opadaja, po milionowym wysluchaniu ludzi, ktorzy nie potrafia spiewac Surprised oczywiscie najlepiej z okolic wroclawia Laughing Laughing Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Kelthuz, sprawdza się na weselach
Odpowiedz

w to nie watpie Surprised ale nie wiem czy babciom by sie podobalo Laughing
Odpowiedz

Kto co lubi. Każdy ubiera się jak chce i nikomu nie powinno to przeszkadzać. A jak przeszkadza,to jego problem Wink
Odpowiedz

polly25 napisał(a):A jak przeszkadza,to jego problem
niekoniecznie Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Angry eee...
Odpowiedz

I po co lamusie wchodzisz na wrogi teren i jeszcze rzucasz mięsem? Evil or Very Mad
Odpowiedz

prujesz się z metalami ?
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Ja jestem dziewczyną, więc może Wam nie pomogę, ale chcę powiedzieć, że ja lubię jak jakiś chłopak ubiera się zgodnie z subkulturą. Osobiście, nie zwracam uwagi na innych - tylko na metali. Trzeba mieć honor i osobowość, żeby nie biec z modą tylko nosić długie włosy i glany mimo złośliwych komentarzy rówieśników. Ja jestem dziewczyną, mam jeszcze gorzej! Koleżanki traktują mnie jak osobnika z innej planety. Jako trashowiec noszę trampki, dosyć długie (moje ulubione sięgają do kolana), ale równie często glany, obcisłe spodnie (jeansy, czarne lub czerwone), to raczej oczywiste, koszulki CZARNE lub białe, dużo CZERWIENI, zawsze mam coś na nadgarstkach no a na szyi ZAWSZE mam gitarę elektryczną na rzemyku. Poza tym, czego się nie robi z miłości, a moja miłość to METAL Heart
WHAT DO YOU MEAN I AIN'T KIND?
JUST NOT YOUR KIND!
Odpowiedz

i że niby nie biegniesz za modą?
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

(11-01-2011, 07:15 PM)TrashowaMetalowaKociara napisał(a):  Ja jestem dziewczyną, więc może Wam nie pomogę, ale chcę powiedzieć, że ja lubię jak jakiś chłopak ubiera się zgodnie z subkulturą. Osobiście, nie zwracam uwagi na innych - tylko na metali. Trzeba mieć honor i osobowość, żeby nie biec z modą tylko nosić długie włosy i glany mimo złośliwych komentarzy rówieśników. Ja jestem dziewczyną, mam jeszcze gorzej! Koleżanki traktują mnie jak osobnika z innej planety. Jako trashowiec noszę trampki, dosyć długie (moje ulubione sięgają do kolana), ale równie często glany, obcisłe spodnie (jeansy, czarne lub czerwone), to raczej oczywiste, koszulki CZARNE lub białe, dużo CZERWIENI, zawsze mam coś na nadgarstkach no a na szyi ZAWSZE mam gitarę elektryczną na rzemyku. Poza tym, czego się nie robi z miłości, a moja miłość to METAL Heart
Pozerom i kindermetalom od lat mówimy tutaj zdecydowane "wyjdź".
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości