- Liczba postów:
- 747
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Jeśli lubicie angielski humor, to po prostu musicie obejrzeć ten film (dość nienowy) - JABBERWOCKY. Jak dla mnie jest po prostu poezją... Jak obejrzycie, albo oglądaliście, to prosiłbym o wypowiedzi. Pozdrawiam.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
a ja nigdzie nie moge znalesc tego filmu,znaczy sie swietego grala!
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):metallgirl napisał(a):a ja nigdzie nie moge znalesc tego filmu,znaczy sie swietego grala! 
Korwa rycerze sie meczyli ze znalezieniem Graala a Ty myslis ze Ci tak latwo pojdzie
Masz racje! Zaraz zwolam swoja mhroczna prygade i wiruszymy w niebezpieczna,mrozaca krew w zylach wyprawe w poszukiwaniu MP- Swiety gral.
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 747
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
W temacie chodzi o film pt. JABBERWOCKY ... To tak btw, bo co niektórzy odbiegli za bardzo :?
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...
- Liczba postów:
- 36
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Żywot Briana jest dobry texty jajcowate jak i imiona we filmie ogladalem kilka razy i wciąz uważam ,że film OK tak samo Swiety Gral no i Żółtobrody