• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

JAK LUBICIE MONTHY PYTHON'a...

Jeśli lubicie angielski humor, to po prostu musicie obejrzeć ten film (dość nienowy) - JABBERWOCKY. Jak dla mnie jest po prostu poezją... Jak obejrzycie, albo oglądaliście, to prosiłbym o wypowiedzi. Pozdrawiam.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Sens życia wg... i Żywot Briana rządzą !!!

Kamael: http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic.php?t=160 - tam można dyskutować o MP.
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Nie wiem czy znajdzie się kiedyś człowiek, który będzie w stanie przeŚMIESZYĆ Pythonów swoim filmem... "Święty Graal" jest przeboski Wink

[Obrazek: mp2.jpg]
Fight 4 3dom
Odpowiedz

a ja nigdzie nie moge znalesc tego filmu,znaczy sie swietego grala! Crying or Very Sad
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):a ja nigdzie nie moge znalesc tego filmu,znaczy sie swietego grala! Crying or Very Sad

polecam eMule, albo pobliską wypożyczalnie kaset wideo.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):a ja nigdzie nie moge znalesc tego filmu,znaczy sie swietego grala! Crying or Very Sad

Korwa rycerze sie meczyli ze znalezieniem Graala a Ty myslis ze Ci tak latwo pojdzie
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):

Korwa rycerze sie meczyli ze znalezieniem Graala a Ty myslis ze Ci tak latwo pojdzie

Masz racje! Zaraz zwolam swoja mhroczna prygade i wiruszymy w niebezpieczna,mrozaca krew w zylach wyprawe w poszukiwaniu MP- Swiety gral.
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

żadnego jeszcze nie oglądałam,ale uwielbiam muzykę :p
Always lokok on the broght side of life i zawsze mam lepszy humor Tongue
Odpowiedz

Nie lubie tego dziwacznego humoru Big Grin
Odpowiedz

Kwestia biustu... Surprised

Odpowiedz

kwestia biustu? a to ci lol. fakt podoba mi sie bardzo monty python. angielski humor jest swietny. bardzo wyborny w kazdym badz razie. poprostu kuul. Smile
Odpowiedz

Żywot Briana jest zajebisty Tongue Już początkowa scena jak się trzem mędrcom stajenki pojebały.. Istny rotfl. Nie będzie lepszych filmów jak M. Pythona Wink

Z krótkich skeczy polecam skecz z papugą i wspinaczkę na Kilimandżaro. Nie, zaraz. Polecam wszystkie ;p
Odpowiedz

W temacie chodzi o film pt. JABBERWOCKY ... To tak btw, bo co niektórzy odbiegli za bardzo :?

Odpowiedz

Żywot Briana jest dobry texty jajcowate jak i imiona we filmie ogladalem kilka razy i wciąz uważam ,że film OK tak samo Swiety Gral no i Żółtobrody
Odpowiedz

Zakk Wylde napisał(a):Nie lubie tego dziwacznego humoru Big Grin
Bo słyszałem że tak abstrakcyjny humor jest humorem dla ludzi inteligentnych. Zrobiono nawet badania ze skeczami Monty Python'a w roli głównej z rodzaju "podoba/nie podoba się" z uwzględnieniem IQ odbiorcy.
Co do wypowiedzi pewnych użytkowników forum i nie tylko, będących wielbicielami Monty Python'a i mówiących, ze "lubią angielski humor". Pozwolę sobie na pewną uwagę - Monty Python nie jest typowym angielskim dowcipem i w żadnym wypadku kanonem typowego angielskiego poczucia humoru. To tak jakby uznać nieodżałowane La La mi Do za typowo polski dowcip. Albo twórczość Z.F. Skurcz.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz