• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak śpiewać

W takim razie, moze na telefonie mnie kumpel nagra, to umieszcze probke mojego glosu po wypiciu skromnej ilosci spirytusiku, bądź wina marki samuraj (ścina nawet nie wiadomo kiedy) Big Grin
a ferie mam... eee... a no tak.. ten tydzien jeszcze do szkoly i ferie... luzik ^^
Odpowiedz

Hyhy od tego tygodnia fakultety zaczynam wiec luz Big GrinBig GrinBig Grin
Daj numer do domu to zadzwonie i Cie zabije moim glosem Tongue
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

oj nieeeee, prosze nie zabijaj mnie...
ja dzisiaj wpadlem na pomysla ze z kumplem zrobie zespol i sie bede wydzierac do mikrofonu, taka bedzie nasza muzyka... hehe Big Grin
Odpowiedz

tylko we dwoje? Big Grin
Ty wiesz jakbym ja chciala ;( Ale niestety moi koledzy grajacy po zespolach maja gutkow na wokalu ;( poza tym kto by chcial zeby tam baba ryja darla? ;(
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):tylko we dwoje? Big Grin
Ty wiesz jakbym ja chciala ;( Ale niestety moi koledzy grajacy po zespolach maja gutkow na wokalu ;( poza tym kto by chcial zeby tam baba ryja darla? ;(
Chodź, Valhalla, założymy własny zespół... dwie dziewczyny drzące ryja... zrobimy furorę Tongue
Alkoholowi mówimy stanowcze i zdecydowane raczej nie!
Odpowiedz

a mogę być waszym oddanym menagerem Smile ?

o wiele chyba nie proszę Confusedhock:
Odpowiedz

Hehe Tongue Może jednak nam sie uda cały skład zebrać... jedno jest ważne: macie nie umieć grać ani śpiewać - tylko tak zrobimy furorę Tongue
Odpowiedz

hehe... brak umiejętności i talentu to podstawa w polskim szołbiznesie Tongue
Odpowiedz

gannon napisał(a):hehe... brak umiejętności i talentu to podstawa w polskim szołbiznesie Tongue
Dokładnie... to jak? Gdzie robimy przesłuchanie? (najlepiej na jakimś odludziu... żeby ludzi nie straszyć) Tongue
Odpowiedz

to rzadko bywa, ale jestem ZA Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):Nie wiem czy kobiecie tak przystoi chrypiec Tongue
A Enter Chaos słyszałaś? Wink
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

I coz z tego Tongue
zamierzasz jakies aluzje do mnie robic?? Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Mniam ja się na tą kapela pisze. Niestetu mam już pewne talenty. Umiem wydobywać fajne dzwięki z Rury od odkużacza i rury PCV (gram na tym jak na didjeridu)
i solówki na grzebieniu i kuflu od piwa.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

Nie trzeba miec glosu, nie trzeba. Jest to kwestia praktyki i jeszcze raz praktyki. Spiewam profesjonalnie od kilku lat czysto, screamem i growlingiem.

Zmiana barwy to jest rzecz do nauczenia sie, tak samo jak wyciaganie odpowiednich tonacji. Mozna sie z tym urodzic, lecz mozna sie tego tez nauczyc (to moze byc kwestia LAT).

Cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc. Na dobry poczatek sugeruje cwiczenia oddechowe na przepone (takie, jak w szkolach muzycznych na instrumentach detych ;)).
Odpowiedz

hehehe ja też mam 14 lutego... A spiewam ładnie i już
Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości