• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Izrael

Kij tam z koncertami, najbardziej zastanawiajace jest to:

balzac napisał(a):W planach zespołu na rok 2007 znajduje się praca nad nową płytą (robocza nazwa „Magnetosfera”),
Jakos nie wyobrazam sobie, zeby nagrali znow cos interesujacego ;) Sama mysl, w jakim stylu by to bylo mnie przeraza ;P
Odpowiedz

w ten wtorek w antyradiu o 22.00 będzie jakis ich koncert :]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Kij tam z koncertami, najbardziej zastanawiajace jest to:

balzac napisał(a):W planach zespołu na rok 2007 znajduje się praca nad nową płytą (robocza nazwa „Magnetosfera”),
Jakos nie wyobrazam sobie, zeby nagrali znow cos interesujacego Wink Sama mysl, w jakim stylu by to bylo mnie przeraza ;P
Kurna, nie lękajcie się! Big Grin Nie wyobrażam sobie, żeby Brylu cofnął się w rozwoju. Jeżeli w ogóle coś wyjdzie z tych planów, to na pewno ten album duuużo wniesie do polskiej muzyki.
Brylu ma nadal ogromny bagaż pomysłów, będzie dobrze Smile
Odpowiedz

balzac napisał(a):Kurna, nie lękajcie się!

a Ty co? Z kosciola wrociles? :D
Odpowiedz

Fakt, ja też pewnie będę się bał przesłuchac ten nowy krążek. Powrót po tylu latach może nie byc dobrym pomysłem.
Odpowiedz

Powrót tej kapeli w jej najbardziej true składzie to fajny pomysł.
Nie wiem co to będzie, ale wystarczy spojrzeć na ostatnie reggae'owe dokonania Robiego. 'Warsaw Beat', płytka ze Światem Czarownic czy z KoNoPiAnS - całkiem różne od siebie rzeczy. Dyskografia Roberta jest bardzo różnorodna, od punk rocka/post-punku, przez napierdalankę w Armii, przez reggae w Izraelu, czy później elektronike/hip hop z Kelnerem, a ostatnio 'Warsaw Beat' (całego niestety nie słyszałem). Wierzę w to, że Izrael/Magnetosfera wyprzedzi jak zwykle polską muzykę i nagra rzecz na światowym poziomie. Nie inaczej! Big Grin

Po za tym reggae przeżywa swoją drugą młodość w Polsce. Pojawiło się w ciul młodych kapel, a do tego fajnie, że są aktywne żywe legendy, które pokarzą o co tak na prawdę kvrwa chodzi! Angry
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości