• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Iron Maiden

Cytat: najlepsza HEAVY METALOWA grupa.
Żartujesz...
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Cytat: najlepsza HEAVY METALOWA grupa.
Żartujesz...
Pewnie nie Rolleyes
Ja generalnie nie lubie Ironow, tylko kilka kawalkow Surprised
wlasnie sie kapnelam, ze gdzies na poczatku tego tematu napisalam, ze lubie, ale to bylo z rok temu wiec stwierdzam, ze mi sie odmienilo Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

iron man napisał(a):Iron Maiden wedlug mnie jest najlepsza HEAVY METALOWA grupa... Smile

Nie przesadzajmy... to tak jakby powiedzieć, że Metallica jest najlepszym bandem thrashowym... Rolleyes
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):
iron man napisał(a):Iron Maiden wedlug mnie jest najlepsza HEAVY METALOWA grupa... Smile

Nie przesadzajmy... to tak jakby powiedzieć, że Metallica jest najlepszym bandem thrashowym... Rolleyes
Choć swego czasu była jednym z najlepszych Smile
Odpowiedz

de7th napisał(a):Choć swego czasu była jednym z najlepszych Smile

Fakt. Kiedyś synonimem słowa "thrash" był "Slayer" oraz "Metaliica". Nie zaprzeczam.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Boze nie bylem na tym forum od ponad poł roku a tu ciagle to samo co za bezsens
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

no no zacieram lapki - mam nadzieje ze wypowiedź pokrywa sie z prawdą i chłopaki zrobią coś dobrego od 10 lat :>
Odpowiedz

Tówno wyjdzie na 666%, ale fani i tk kupią to gówno i będą się na nim spuszczać.

Hmmm... ciekawe, że na upartego to samo przy negatywnym podejściu do Manowara można by i o jego najnowszej pycie powiedziec Big Grin

No, ale MAnowar gra 666 razy lepiej Tongue
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

No i się zaczęło...
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Tówno wyjdzie na 666%, ale fani i tk kupią to gówno i będą się na nim spuszczać.

Hmmm... ciekawe, że na upartego to samo przy negatywnym podejściu do Manowara można by i o jego najnowszej pycie powiedziec Big Grin

No, ale MAnowar gra 666 razy lepiej Tongue

a tam pierdolisz jakbys został 666 razy wyjebany przez swoja starą Laughing jak sie kupi i przesłucha to sie ocenia, a nie takie bezsensowane pierdolene.
Odpowiedz

Nie no wiem, że jak wyjdzie, ale przypuszczm z 80% pewnością.

Co prawda ucieszyłbym się niezwykle, gdyby wreszcie nagrali coś dobrego Smile
Odpowiedz

The Stig napisał(a):no no zacieram lapki - mam nadzieje ze wypowiedź pokrywa sie z prawdą i chłopaki zrobią coś dobrego od 10 lat :>
że jakich niby dziesieciu?
toć killersów wydali w 81 Wink
Odpowiedz

tzn. 10 to było takie ogólnikowe Wink 8 letni Virtual XI nie jest zły :> jak i 14 letnie Fear Of The Dark, choć można sie sprzeczać gdyż Brave New World kupą nie jest. Za wyjątkiem BNW I VXI to FOTD jest ostatnim dobrym albumem.
Odpowiedz

NA BNW jest jeden w miarę wdobry kawałek- tytułowy. NAleży też zwrócić uwagę na wyrażenie 'w miarę' ;>
Odpowiedz

nie tylko ten kawałek - oglnie cała płyta jest dosc dynamiczna i rytmiczna taka poporstu Ironowa Wink
Odpowiedz