03-30-2005, 09:49 AM
Infernus o Polsce
03-30-2005, 09:55 AM
Koleś który pisał komentarz do tego artykułu, jest mongołem. Ale nie z Ciemnogrodu, tylko z Mongolii

KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
03-30-2005, 11:55 AM
hahaha, jeszcze go będą o to procesować...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
03-30-2005, 12:03 PM
Krolik napisał(a):hahaha, jeszcze go będą o to procesować...wątpię żeby coś wskurali...
zresztą w tym co powiedział było trochę racji (nie chodzi mi o nazywanie Polaków mongołami z ciemnogrodu)
03-30-2005, 12:21 PM
Jedno przyznac musze - niejeden z naszych rodakow (tych mlodszych) na pytanie "kim byl jaruzelski" milczy wpatrujac sie w podloge... A tu prosze - wyklad o systemie spoleczno-polityczno-prawnym w naszym panstwie jeszcze z nawiazaniem do historii!! Impressive
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
03-30-2005, 12:24 PM
Neth napisał(a):Jedno przyznac musze - niejeden z naszych rodakow (tych mlodszych) na pytanie "kim byl jaruzelski" milczy wpatrujac sie w podloge... A tu prosze - wyklad o systemie spoleczno-polityczno-prawnym w naszym panstwie jeszcze z nawiazaniem do historii!! Impressive
Kiedyś na polskim, dowiedziałem się od "kumpla" że w 86 roku niejaki Wałęsa był prezydentem...a co do tego artykułu - po pierwsze są to cytaty, po drugie, komentarz - jak uż wcześniej napisałem jest debilny.
PS:Sorry za ewentualne literówki, bo dziś się coś z...epsuło, i pisząc wiadomości, pisze czarnymi literami po czarnym tle - to jest dopiero TRU

KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
04-01-2005, 01:49 PM
Jakiś zryty niedojeb spłodził ten paszkwil. Kurwa, że ludzie nie umieją spojrzeć na pewne tematy nieco dalej niż ograniczać sie do wyciagniętych z konteksty zdań będących tanią sesacją za którą Fakty i interia.pl tak przepadają.
I never loose my might!
04-03-2005, 08:02 PM
debilne zdanie moje jeśli chodzi o temat ale AAAAA byłam w Bergen

Hate... I can't control it anymore,
you'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
by the red light in my eyes
you'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
by the red light in my eyes
04-05-2005, 07:22 PM
Szanuję Infernusa ale za to co powiedział o Polsce i polakach to mu tego nie daruje

Norvegian Black Metal

04-05-2005, 07:27 PM
OPOL napisał(a):Szanuję Infernusa ale za to co powiedział o Polsce i polakach to mu tego nie daruje
przeciez prawde powiedzial
![[Obrazek: sbo3s4.jpg]](http://i38.tinypic.com/sbo3s4.jpg)
04-06-2005, 11:40 AM
OPOL napisał(a):Szanuję Infernusa ale za to co powiedział o Polsce i polakach to mu tego nie darujea co mu zrobisz? skopiesz dupę

04-07-2005, 12:40 PM
DeMoN.|. napisał(a):OPOL napisał(a):Szanuję Infernusa ale za to co powiedział o Polsce i polakach to mu tego nie darujea co mu zrobisz? skopiesz dupę
może

Norvegian Black Metal

04-13-2005, 01:09 AM
OPOL napisał(a):Szanuję Infernusa ale za to co powiedział o Polsce i polakach to mu tego nie darujeZalecam trochę zdrowego dystansu. Wszystko to co powiedział Infernus, a nawet więcej, można było przeczytać w polskich pismach o muzyce. Jakoś wtedy nikt nie rzucał groźbami. Z "mongołami" koleś jebnął kulą w płot (w sumie ciężko wyczaić o co mu chodziło) ale reszta to w zasadzie prawda. W sytuacji w jakiej się znalazł ma prawo do takich tekstów i tyle.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości