- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Zachecony rewelacyjne-onanistycznymi recenzjami zakupilem ich CD Terrorfront. Po przesluchaniu albumu lezalem pod biurkiem i zbieralem zeby z podlogi. Istna maskara jesli chodzi o gitary i perkusje. Genialna produkcja i wspanialy, zly, jadowity wokal. Jest to najlepsza plyta death/black wydana na ziemiach polski w ciagu ostatnich kilku lat. Nazywaja ich polskim Mardukiem, ale doprawdy...marduk moze im w chwili obecnej buty czyscic. Wreszcie po setkach gniotow, mamy kapele swiatowej klasy... Zamiast sie zachwycac mpchujakmi nowego Vadera, czy tez czekac na nowy behemoth, siegnijscie po ten album 9/10.
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Zadna przesada, od czasu Panzer nagrywaja same gnioty.
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Przesadzasz,Marduk od ON nigdy nie zszedł poniżej pewnego-IMO dośc wysokiego poziomu. A co do "Terrorfron" - muza może niespecjalnie oryginalna, ale w swej wsciekłosci i agresji bardzo autentyczna.To w zasadzie wystarczyło zeby wyszedl z tego kawał solidnej napierdalanki.
- Liczba postów:
- 14
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Według mnie Plague Angel jest zajebista, a płyta powstała po panzer, także napewno nie mogę zgodzić się z Krolikiem. Za to zgodzę się z Ramzesem. A Infernal War jest jedną z najlepszych hord w Polsce. W moim rankingu druga kapela w Polsce.
At war with Satan-...God is Dead
- Liczba postów:
- 3
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Jedni z najlepszych w Polsce. Redesekration rozpierdala.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
tomek jest anti-human, anti-life
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Muzycznie - blasfemiczna masakra tunelu klifotycznego. Redesekration 10/10. Dobre bo polskie
Lirycznie - imperialne teksty o rzadach terroru mnostwo ok, kawalki o zagladzie ludzkosci - skrajny ROTFL
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia