- Liczba postów:
- 36
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Co sądzicie o tym zespole. Moim zdaniem jest swietny. A cih ostatnia płyta była najlepsza z ich dotychczasowych osiagnięc. Piosenka megalomaniac jest zajedwabista i ma porażający teledysk... Co wy na to??
...I kissed you goodbye on the N109 I choked as I watched the bus go...
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Piosenka faktycznie zajebista, ale cała płyta jakoś nie powaliła mnie na kolana. Ale zespół nawet niezły
I've felt the hate rise up in me...
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Bardzo dobra kapela. Mam ich dwie najnowsze płyty i oby dwie bardzo lubię. Poznałem ich kiedyś oglądając koncert, spodobało mi się i zacząłem ich słuchać.
"Megalomaniac" to faktycznie świetny kawałek, teledysk też ciekawy.
- Liczba postów:
- 370
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
a moim zdaniem megalomaniac to jeden z cienszych kawalkow jakie nagraly, w ogole nie pasuje to pozostalych. maj fejwryts: are you in, drive, agoraphobia, 11 AM i southern girl.
...rzekl Szyszak.
- Liczba postów:
- 8
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Stellar jest super, a co do reszty to zgadzam sie z przedmówcami; zespół jest ok, Brandon ma spoko głos... mogliby wpaść do nas na jakiś koncert (ouuu, czyzby to bylo tylko marzenie? :/) pzdr
"to think I might not see those eyes..."
- Liczba postów:
- 3
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
"Are You In" prześliczna pioseneczka
All Day I Dream About Sex
- Liczba postów:
- 315
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Nie znam zbyt dobrze ich twórczości, ale podobją mi się utwory "Are You In" i "Megalomaniac".
bring it on
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Znam stary Incubus, ktory podobal mim sie, ale zadna rewelacja. A tego nowego znam od paru dni i musze powiedziec, ze jestem pozytywnie zaskoczona, czekalam na jakas kapele w stylu audioslave'a, a tu cos takiego. No musze powiedziec mila niepsodzianka. Ich pisoenki sa ładne, dobre do sluchania wieczorami, kiedy czlowiek jest pograzony w zadumie. Posiadaja dobre teksty. Tylko wydaje mi sie, ze graja chwilami, aż za łagodnie. Chociaz w niektórych piosenkach opłaca im się to. Wokalista ma dobry głos, powinien go bardziej wykorzystać.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Czy za łagodnie, zależy kto jak na to patrzy... Chwilami potrafią zagrać mocniej. Co do wokalisty, zgadzam się. Facet śpiewać potrafi, ale w niektórych utworach nie wykorzystuje swoich umiejętności w pełni.