• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

In Slaughter Natives

Metal.pl określa ich jako "dekadencki, apokaliptyczny industrial z ambientowymi naleciałościami" i w pełni się z tym zgadzam. Zajebisty klimat, kolesie musieli chyba iść drogą do piekła z przenośnym recorderem i teraz ściemniają, że sami to nagrali Wink Znacie? Co o nich sądzicie? Angry
Odpowiedz

Ja nie znam szczerze mówiac, ale może poznam, jeśli warto =]
Wink
Odpowiedz

in slaughter natives spoko Smile
Odpowiedz

ja dopiero niedawno poznalam ale naprawde niezla muzyka.po za tym to chyba jeden koles nagrywa ale moge sie mylic
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

warto warto Smile Hethell: nie wiem, pewnie masz racje, ale muza świetna Smile
Odpowiedz

z oficjalnej strony tak wywnioskowalam www.inslaughternatives.com
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hethell napisał(a):z oficjalnej strony tak wywnioskowalam www.inslaughternatives.com
no fakt Smile ale kiedy wchodziłem kiedyś na tą stronkę to była jeszcze w remoncie. hmm, mam tylko ostatnią płytę, ale pasowałoby się zaznajomić z resztą Smile
Odpowiedz

Słuchałam tego niedawno. Całkiem sympatycznie się zapowiada, ale jeszcze mnie nie wciągnęło. Może wciągnie bardziej, a może i nie Wink
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

trzeba przyznac że fanom metalu (czyli 90% tego forum) powinni podpasowac poniewąż maja z melodic metalem wiele wspólnego, mocne brzmienie, wokale i chórki... ogólnie warto się zapoznać - ich płyta o tytule (jakże ambitnym) "In slaughter natives" wystarczy na początek Smile
Best Regards

Dobermann
------------
http://AlterNation.pl
Odpowiedz

Ja tez poznalem niedawno - dostalem plytke Ressurection (chyba najnowsza - nie wiem, nie jestem w temacie). Genialne toto jest. Inna sprawa ze mam zwichrowanie na punckie antymuzyki Big Grin
Szczegolnie polecam You are the dead, z tej plytki. Zrywa gary.
Ogolnie - apokaliptyczny industrial i to swietnie zagrany. Nie sluchac przy kwasowym tripie Big Grin
Only my weapon understands me
Odpowiedz

Cytat:powinni podpasowac poniewąż maja z melodic metalem wiele wspólnego, mocne brzmienie, wokale i chórki

Co ty ku,rwa pierdolisz? Z melodic metalem, wez sie puknil w leb.

A tak poza tym ro ISN rzeczywiscie rzadzi. Slava!
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości