• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

/In Flames/

Dechri napisał(a):zdaje mi się jakby troszku płomyki się wypalały, zdecydowanie wolę Opeth jeżeli chodzi o melodyjny death

Wypalaly? Gdzie? Oni sie rozwijaja.. i to mocno.. Sprawa otwarta zostaje to czy rozwijaja sie w dobrym kierunku..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

jak tak słucham to z leksza melodic ulel
Odpowiedz

In Flames już daaaaawna nie gra death metalu. Teraz postanowili nagrywać same gnioty. Nowoczesne klimaty słychać doskonale w ich muzyce. Death metalu nie ma w In Flames hohoho albo jeszcze dłużej. Jednym słowem dno i wodorosty.
Odpowiedz

No i dobrze. Poprostu nie boją się zmian. (w ich przypadku zmiany nie są na gorsze) Mi tam podobają się zarówno starsze płyty flamesów jak i nowe. 8)
Odpowiedz

No napewno te nowe (imo gówniane) się kmuśpodobają, ale w żadnym wypadku nie można tego nazwać death metalem :?
Odpowiedz

Atreju napisał(a):No napewno te nowe (imo gówniane) się kmuśpodobają, ale w żadnym wypadku nie można tego nazwać death metalem :?

Tak samo jak Metallica nie gra już thrash'u. Oni grają muzykę z pod znaku In Flames i już. Jeżeli się nie podoba nie trzeba przecież słuchać na siłe.

BTW> Oni nigdy nie grali klasycznego death'u tylko jeśli już to melodic death.
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

już chyba wolę nowe inflamesy niż nową metallice Idea
Odpowiedz

Skippy napisał(a):BTW> Oni nigdy nie grali klasycznego death'u tylko jeśli już to melodic death.
No to odkryłeś amerykę :?
Odpowiedz

Atreju napisał(a):
Skippy napisał(a):BTW> Oni nigdy nie grali klasycznego death'u tylko jeśli już to melodic death.
No to odkryłeś amerykę :?

Ja nie odkryłem człowieku Ameryki tylko poprawiłem to co napisałeś.
Cytat:Death metalu nie ma w In Flames hohoho albo jeszcze dłużej
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

No chyba każdy kto choć trochę się zna na metalu wie, zna In Flames i jak się pisze, że to zespół death metlaowy, to każdy wie o jaki rodzaj deathu chodzi i nie trzeba dodawać, że to tzw. "szwedzka szkoła" deathu. No ale jak widać nie wszyscy to od razu łapią :?
Odpowiedz

Atreju napisał(a):I nie trzeba dodawać, że to tzw. "szwedzka szkoła" deathu. No ale jak widać nie wszyscy to od razu łapią :?

No nie wszyscy jak widać wiedzą wogóle o czym piszą. A dokładniej można powiedzieć, że to nawet 'goethenburska szkoła (melodic) death'u.
Skippy™
all rights reserved

Odpowiedz

co tu dużo mówić, in flejmsi fajni są i już 8)
Odpowiedz

Nice Band - Według mnie najlepsze kawałki: Jester Race, Dialogue With Stars, Everything Counts, THe Quiet Place.
Metall 4 ever !
Odpowiedz

nie znam ich za dobrze, ale płytka Clayman (jedyna, którą słyszałam) jest naprawdę niezła. Smile
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

to posluchaj sobie Colony albo The Jester Race - one sa najlepsze Big Grin (wedlug mnie).
Odpowiedz