• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Imperator na Tronie watykanu !

Ephic napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Te zdjęcia Benedykta XVI nie są jakieś takie znowu chamskie...

Ale to z JP II to już naprawdę cholerna przesada :?
Dlaczego obrazanie Jana Pawla II to przesada a obrazanie Benedykta XVI nie? Bo wedlug mnie porownanie do imperatora Palpatine, czyli najbardziej mrocznego i zlego bohagera Gwiezdnych Wojen to o wiele gorsza obraza niz jakiestam "bitch" w dymku Ratzingera.
Wszyscy uwielbiamy naszego kochanego Karola Wojtyle a paskudnego szwaba Ratzingera nie lubimy?
Porównanie wyłącznie z wyglądu nie jest gorsze od "bitch". Nikt nie pisał, że Ratzinger jest taki zły jak Emperor. Trochę przesadzasz.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Porównanie wyłącznie z wyglądu nie jest gorsze od "bitch". Nikt nie pisał, że Ratzinger jest taki zły jak Emperor. Trochę przesadzasz.
Tomash napisal, ze nowy papiez jest podobny do jego sasiada. Ale gdyby wkleil tu fotke Benedykta XVI nad fotka sasiada to nie byloby smiesznie. Porownanie papieza do imperatora jest wiec wedlug mnie smieszne wlasnie dlatego, ze porownuje sie czlowieka swiatobliwego do czlowieka do szpiku kosci przesiaknietego zlem. A jakie to mozna interpretowac to widac nawet w nazwie tego topiku Smile. Teraz tylko czekac az kosciol katolicki zmieni sie w drugie imperium, skoro imperatora juz mamy.
Wedlug mnie to nie jest lekka obraza. Ale oczywiscie to tylko moja opinia i nie trzeba sie z nia zgadzac.
Druga sprawa, ze "dolepianie" Ratzingerowi dymka z tekstem "GTFO my chair, bitch" (dobrze napisalem?) to juz na pewno jest spora obraza (wkladanie mu w usta takich slow jest obraza i sugerowanie zlych intencji tez).
Ogolnie chodzi mi o to, ze obecnemu papiezowi nalezy sie taki sam szacunek jak poprzedniemu. Wiem, ze poprzedni byl Polakiem, wiec jest teoretycznie "blizszy" Polakom a obecny Niemcem (a za Niemcami nie kazdy Polak przepada), ale mimo wszystko. Roznica polega tylko na tym, ze poprzedni sporo juz zdzialal, a obecny jeszcze nie zdazyl, wiec ciezko ich porownywac teraz.
Glupcow znajdziesz wszedzie. Subkultura moze byc jedynie sposobem, w jaki ich glupota bedzie sie objawiac.
Odpowiedz

Wiem, że wywlekam stary temat, ale nie chciałam zakładać nowego
http://fakty.interia.pl/news?inf=681101 Big Grin
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

papież się uczy, trza byc wyrozumiałym... Tongue
Odpowiedz

Moim zdaniem to bardzo sympatyczne, widać, że się stara.
Odpowiedz

Ja tam do niego nic nie mam, facet mi po prostu zwisa Wink.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Moim zdaniem to bardzo sympatyczne, widać, że się stara.

Popieram przedmówcę.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Moim zdaniem to bardzo sympatyczne, widać, że się stara.

No poswiecenie straszne Wink

p.s. do nowego papieza nic nie mam. Chociaz J.P II rzadzi 8)
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):p.s. do nowego papieza nic nie mam. Chociaz J.P II rzadzi 8)

Ja też nic nie mam do Ratzingera, ale jakoś nie umiem powstrzymać śmiechu słuchając jego polszczyzny, chociaż wiem, że chce dobrze... Big Grin
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

papieze manipuluja wami, owieczkami, a znaja na wylot spisek tych co trzymaja wladze, bo sami do nich naleza, zaorac.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości