• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Impaled Northern Moonforest-najlepsza kapela BM na świecie!!

Muzyka dobra tak samo jak strona zepsolu Big Grin
Odpowiedz

Szanuje ich za oddanie Necrowizardowi i Mnie.
Jesli wam sie podoba, polecam sprawdzic jeszcze demowke "Blasphemous Acoustic Propaganda" polskiego The Great Satanic Sex Monster. Niestety jest to vndergrovndovy vberkvlt i cholernie ciezko to znalezc. W kazdym razie tworca tej muzyki siedzi chyba na forum metalheart.pl pod nickiem Sathar lub Rafał.
AVE JA!!!
Odpowiedz

No tak, ile tzreba się namęczyć aby takie coś powstało Ile piekielnego potu trzeba stracić, ile trzeba umieć aby tak zagrać ? Rolleyes
Każdy posiadający gitarę i kompa może takie coś zrobić, a i jeszcze mikrofon

A ta muzyka czyli ABM jest do dupy, góra 2 minutowe kawałki i w każdym jest to samo
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):A ta muzyka czyli ABM jest do dupy, góra 2 minutowe kawałki i w każdym jest to samo
Prawie tak samo, jak w 90% BM
AVE JA!!!
Odpowiedz

Nic nie wiesz szatanie, jak mowisz takie brednie. Myslalem zes spoko gosc, bo pedalstwa kredek nie lubisz. Widze ze chyba sie pomylilem.

ZOMO
Odpowiedz

Szatan napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):A ta muzyka czyli ABM jest do dupy, góra 2 minutowe kawałki i w każdym jest to samo
niecałkiem...
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
Szatan napisał(a):
niecałkiem...
No tak. Bo troche dluzsze kawalki.
AVE JA!!!
Odpowiedz

Oj Szatanie, Szatanie, glupoty tu propagujesz.
Odpowiedz

podpisuje się pod tym co napisał kolega LCF
Odpowiedz

Coz, moje to zdanie.

ABM to jedno wielke nasmiewanie sie z BM. I tu jest odpowiedz... Dlaczego kiepskie, dlaczego wiekszosc identyczna? Poniewaz taki jest black

Black metal jako muzyka jest kiepski. Jako ideologia swietny, jesli satanizm. Dziekuje.

ZOMO
AVE JA!!!
Odpowiedz

Glupoty gadasz. Dziekuje.

ZOMO
Odpowiedz

Impaled Northern Moonforest = pospolita kupa
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

ekhm......."Grim And Frostbitten Moongoats Of The North" to mi się nie tyle co 'podobrało' ile opierdoliło moją twarz w uśmiech. bo to jest poprostu śmieszne Big Grin
only for music
Odpowiedz

van napisał(a):ekhm......."Grim And Frostbitten Moongoats Of The North" to mi się nie tyle co 'podobrało' ile opierdoliło moją twarz w uśmiech. bo to jest poprostu śmieszne Big Grin
I takie byc powinno.
AVE JA!!!
Odpowiedz

Jak dla mnie to ich najlepszy kawałek to Nocturnal Cauldrons Aflame Amidst The Northern Hellwitch's Perpetual Blasphemy Big Grin Fajny gitarowy początek ;]
[Obrazek: witchbanner.gif]
Odpowiedz