• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Impaled Northern Moonforest-najlepsza kapela BM na świecie!!

Choć ta kapela jest dosyć mało znana, gra prawdziwy, demonicznie mocny Black Metal. W dzisiejszych czasach niewiele zespołów jest godnych polecenia - ale ten tak. Polecam w szczególności piosenkę "Grim And Frostbitten Moongoats Of The North". Z ich strony http://inm.necrobation.org/ można za darmo i całkowicie legalnie zciągać ich piosenki - na prawdę warto. Pozycja obowięzkowa prawdziwego Black Metala!
There's a "Stairway To Heaven"...
...and a "Highway To Hell"
Odpowiedz

Faktycznie znakomita kapela, hegemon88 będzie happy Smile
Znałem ich już wcześniej i z czystym sumieniem polecam Big Grin
Odpowiedz

Wyjebiste, reszta sie chowa. HAIL TO THE NECROSODOMIC BLASPHEMY WARRIORS! 8)
Odpowiedz

E, Wy sobie jaja robicie? Przecież tego się nie da słuchać :? Co to w ogóle za muzyka? A już myslałam, że to będzie coś na prawdę fajnego.
Odpowiedz

Wspanialy zespol, kocham go bezgranicznie.

10/10

Nie inaczej!
Odpowiedz

gabrysia napisał(a):E, Wy sobie jaja robicie? Przecież tego się nie da słuchać :? Co to w ogóle za muzyka? A już myslałam, że to będzie coś na prawdę fajnego.
Spodziewałaś się Linkin Park? Wink

Żeby uwierzyć w to, że to będzie "fajne" trzeba być kompletnym tumanem i przede wszystkim nie znać angielskiego.
Life is a Pain in The Neck
Odpowiedz

Przestancie tak pierdolic, bo pewnie komus z was i tak to sie podoba. Wink
Swoja droga to juz jakis trend ze wszytskie kapele ktore sa malo znane sa uznane za najbardziej zajebiste. LOL. Zresztą, moj jeden kolega naprawde to lubi, ale on zywi sie heroiną.
De Profundis Mors Vas Cousument
Odpowiedz

Isvind napisał(a):
gabrysia napisał(a):E, Wy sobie jaja robicie? Przecież tego się nie da słuchać :? Co to w ogóle za muzyka? A już myslałam, że to będzie coś na prawdę fajnego.
Spodziewałaś się Linkin Park? Wink

Żeby uwierzyć w to, że to będzie "fajne" trzeba być kompletnym tumanem i przede wszystkim nie znać angielskiego.
W takim razie jestem kompletny tuman. A na nazwe nawet nie patrzyłam za bardzo. Evil or Very Mad
P.S Nie spodziewałam się Linkin Park, bo jestem na tyle zorientowana, że wiem jaką muzę gra LP i mam wrażenie, że black metal to to nie jest.
Odpowiedz

szkoda ze to tylko wrazenie, bo ja na przyklad moge powiedziec ze jestem pewna.
Odpowiedz

sukkuba napisał(a):szkoda ze to tylko wrazenie, bo ja na przyklad moge powiedziec ze jestem pewna.
Jaaaa, przecież żartuje.
Odpowiedz

no widzisz tak sie składa ze ja tesh
Odpowiedz

sukkuba napisał(a):Przestancie tak pierdolic, bo pewnie komus z was i tak to sie podoba. Wink

No jak każda satyra Laughing
Odpowiedz

wiadomo, totalny kvlt i mrok bijacy zarowno z muzyki jak i z tytulow utworow, 666!
Odpowiedz

To jest tru satanic unholy necro 666 pogan black metal Smile
Black metal is kreig Smile
Odpowiedz

...rewelacyjne to jest...!!

...tylko szkoda że niektóre tytuły się dłużej czyta niz kawalek leci... Rolleyes
...here and beyond
Odpowiedz