• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Immortal

no image to maja wyjebany Laughing ten klip tez rozpierdala Laughing ale tak na powaznie to muze graja genialna... jak sobie wrzuce plytke to pelen odlot (moze dlatego ze image'u nie widze) Laughing
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

fajna kapela... takie troche inne Dimmu Burgery. 8) jak na moj gust 8-9/10
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):takie troche inne Dimmu Burgery.

No troche inne Rolleyes
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):fajna kapela... takie troche inne Dimmu Burgery. 8) jak na moj gust 8-9/10

Kpisz czy o droge pytasz?
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):fajna kapela... takie troche inne Dimmu Burgery. 8) jak na moj gust 8-9/10
aleś dopierdolił, jak łysy grzywką o kant kuli naprawde.... troche inne Dimmu Burgery Evil or Very Mad może Immortal ma image (i teledyski Laughing)śmieszny ale patrzenie na Immortal przez pryzmat Dino Burger to wstyd Mad
Odpowiedz

ej no sorry dla mnie pooprostu podobnie grają no i mysle takie porównanie nikogo nie krzywdzi Tongue
Odpowiedz

Ty bezmozgi imbecylu, chyba nigdy nie slyszales tych kapel jesli smiesz takie brednie wypisywac.
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):ej no sorry dla mnie pooprostu podobnie grają no i mysle takie porównanie nikogo nie krzywdzi Tongue
Wiesz co? Wróć do Dody i Wiśniewskiego.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):ej no sorry dla mnie pooprostu podobnie grają no i mysle takie porównanie nikogo nie krzywdzi Tongue
sam siebie krzywdzisz skoro tak mowisz hmm a moze masz problemy ze sluchem Big Grin

(chcialem uzyc troche mocniejszego zwrotu ale niestety juz jeden post tutaj sila wyzsza zlikwidowala)
Odpowiedz

bez kitu juz kurwaa przesłuchuje drugi i dalej zalatuje DM. Wokal to prawie jak sklonowany Shargath (Szargat Tongue) jesli chodzi o akustyke to tylko brakuje klawiszy i bedzie sklonowany DM. Jak sie wam nie podoba moj poglad na to to wypierdalac ! ja pisze swoje spostrzezenia.
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):bez kitu juz kurwaa przesłuchuje drugi i dalej zalatuje DM. Wokal to prawie jak sklonowany Shargath (Szargat Tongue) jesli chodzi o akustyke to tylko brakuje klawiszy i bedzie sklonowany DM. Jak sie wam nie podoba moj poglad na to to wypierdalac ! ja pisze swoje spostrzezenia.
W tym momencie k*rwa piszesz spostrzeżenia w stylu: "ten murzyn wydaje mi się białasem".
Odpowiedz

tylko ze mi sie nic nie wydaje. ja jestem o tym przekonany.
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):przesłuchuje drugi i dalej zalatuje DM

Niop,a Janis Joplin spiewa w Arch Enemy
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):tylko ze mi sie nic nie wydaje. ja jestem o tym przekonany.
To tym gorzej o Tobie świadczy. To już nie jest głupota, a skrajna dysfunkcja mózgowa.
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):bez kitu juz kurwaa przesłuchuje drugi i dalej zalatuje DM. Wokal to prawie jak sklonowany Shargath (Szargat Tongue) jesli chodzi o akustyke to tylko brakuje klawiszy i bedzie sklonowany DM. Jak sie wam nie podoba moj poglad na to to wypierdalac ! ja pisze swoje spostrzezenia.

No zaraz Ci przypierdole za te bzdury głuchy bęcwale! Widać jestes zbyt ograniczony umysłowo by dostrzec jak wiele dzieli te dwa zespoły. Nawet nie chce Ci się dupy ruszyć zeby zobaczyć jak nazywa się wokalista DB. Szczere kondolencje dla Twojej mamy.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości