• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Immortal

DeMoN.|. napisał(a):dlaczego: "Battles In The North" ma urwane końcówki piosenek ?

To po to zeby bylo bardziej ekstremalnie.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):dlaczego: "Battles In The North" ma urwane końcówki piosenek ?

To po to zeby bylo bardziej ekstremalnie.
ekstremalnie jest, nie przeczę, ale lepsze by były nie urwane (a przynajmniej nie taka ilość)
Odpowiedz

hmm z reguly blackunie slucham, ale posluchalem sobie dzisiaj "at heart of winter" immortala i musze przyznac ze mi sie podobalo Smile slucha sie przyjemnie, jest bardzo klimatyczne btw okladke tez ma swietna Smile
Odpowiedz

o plycie nie wspomne (ze dobra), ale okladka wymiata Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

ostatnio jakis typek powiedzial mi, ze to wstyd sluchac Immortal Smile ide wiec sie wstydzic za siebie i cierpiec tym samym
Odpowiedz

Dobrze powiedzial, to wstyd. Jak ktos chce to mam do opylenia Sons of northern darkness digipack.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

wstydzilbys sie- masz w swoich zbiorach tak haniebna plyte Angry ja bym sie nawet nie przyznawal
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Na szczescie sie w pore opamietalem i zamierzam sprzedac to gowno Angry
Odpowiedz

opierdol to tutaj - jakis jełop na pewno kupi. I dorzuć jeszcze koszulkę, bo bez tego ani rusz !
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

LCF napisał(a):Dobrze powiedzial, to wstyd.

Ciesze sie, ze go popierasz, bo wedlug niego Bathory to taki krol Polski, nie ma pojecia co to jest Venom, a za to CoF to blackowy zespol, ale i tak najlepszy black gra jakis nowy zespol (nazwy nie raczylam zapamietac) uzywajacy skrzypiec i harfy, ideologie to on ma w dupie Laughing
Odpowiedz

No chociaz 1 rzecz mu sie udalo dobrze powiedziec.
Odpowiedz

LCF napisał(a):No chociaz 1 rzecz mu sie udalo dobrze powiedziec.

Jaką? że harfy i skrzypce w BM są fajne?
Odpowiedz

kaśka napisał(a):Jaką? że harfy i skrzypce w BM są fajne?
Morgul bardzo ciekawie łączy agresję gitary z pięknem skrzypiec, nadając muzyce osobliwy wyraz.

Co do Immortal'a... Nie przeczę, że przemawia przeze mnie sentyment bo od "Diabolical Fullmoon Mysticism" zaczynałem słuchać tejże muzyki. Bardzo mi odpowiada ten surowy klimat i styl grania, po prostu go czuję.
"Night, oh beloved night, your wisdom floats into my mind
and forms my thoughts of Middle-Earth"
Odpowiedz

No bez przesady ze Morgul jest najlepszy.
Jest swietny, ma zajebisty psychodeliczno/groteskowy klimat, ale najlepszy napewno nie jest. Szkoda ze nosi siateczkowe koszulki :?
no man can see me and live
Odpowiedz

Nuillnac napisał(a):opierdol to tutaj - jakis jełop na pewno kupi. I dorzuć jeszcze koszulkę, bo bez tego ani rusz !
Lepiej naszywkę...

Ehh idę spać, bo tu chujnia z grzybnią...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 35 gości