• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Immortal

Kult norweskiej sceny black metalowej.Szkoda że już nie istnieją "bogowie północy".Najlepsza płya:At the hearts of Winter,Sons of Northern Darkness Big Grin Wink Wink
Odpowiedz

Live Inferno z 2003 roku jest świetne, ile jest zespołów grających tak jak Immortal Mad ,wszystkie albumy które wydali są mistrzostwem technicznym,szkoda że już nie pujdę na ich koncet. Sad
Odpowiedz

ja napisze tak - Immortal jest specyficzny i takiego go lubie , choć niezawsze mi sie vocal podoba ale generalnie czasem lubie posłuchać Immortala w szczególności Damned in Black
a teraz ciekawostka Immortal bez makijażu Big Grin
http://members.lycos.co.uk/berud/Abbath&Horgh.jpg
Abbath&Horgh
http://members.lycos.co.uk/berud/Horgh&Saroth2.jpg
Horgh&Saroth
teraz słucham : [Obrazek: Berud.png]
Odpowiedz

Berud napisał(a):choć niezawsze mi sie vocal podoba
Abbath ma zajebisty głos,
"vocal podoba mi się bezgranicznie" Smile
Cały Immortal jest zajebisty
"nie inaczej" Big Grin
Odpowiedz

jak dla mnie to zależy od kawałq czy płyty czasem ten skrzek mi niepasi Tongue
za to lubie w immortalu te mroźne intra Smile
zauważyliście ze Immortal ma testy - zima zima mróz zima zima mróz Big Grin
Odpowiedz

Ktoś kto twierdzi, że Immortal to nie BM jest zjebem.
I never loose my might!
Odpowiedz

musisz mnie naprawde kochac skoro tak mi slodzisz.
no man can see me and live
Odpowiedz

kocham cię do zajebania
I never loose my might!
Odpowiedz

Ktos kto twierdzi ze Immortal jest BM, ten jest zjebem do kwadratu.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

LCF napisał(a):Ktos kto twierdzi ze Immortal jest BM, ten jest zjebem do kwadratu.
a czym że jest Immortal panie wszystko wiedzący ??
Odpowiedz

Berud napisał(a):
LCF napisał(a):Ktos kto twierdzi ze Immortal jest BM, ten jest zjebem do kwadratu.
a czym że jest Immortal panie wszystko wiedzący ??

Nie znasz się, LCF pracuje w komisji która wydaje weryfikacje czy coś jest BM czy też nie jest Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nie no immortal to ambient. Weź się LCF pierdolnij w czoło.
I never loose my might!
Odpowiedz

Jak dla was pedaly kazdy kto ma corpsepaint gra black metal, to ja dziekuje.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Wiesz, idąc ttwoim tokiem rozumowania, można dojść do wniosku, że "De mysteriis dom sathanas" to nie black metal, bo wiadomo że BM to wyłącznie Venom i pierwsze 2 płyty Bathory, aha, chyba że zespoły które sprzedały nieco więcej niż 100 egzemplaży płyt, i mają teksty odstające od "jedynie słusznej linii programowej" to nie BM :?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Wiesz, idąc ttwoim tokiem rozumowania, można dojść do wniosku, że "De mysteriis dom sathanas" to nie black metal,
zgadzam sie jak najbardziej z LCF, ale nie rozumiem co to powyzsze ma do naszego rozumowania. Moglbys uscislic, bo naprawde nie wiem w ktorym miescu powinienem zaczac szukac sensu tej wypowiedzi..

Cytat:bo wiadomo że BM to wyłącznie Venom i pierwsze 2 płyty Bathory, aha, chyba że zespoły które sprzedały nieco więcej niż 100 egzemplaży płyt, i mają teksty odstające od "jedynie słusznej linii programowej" to nie BM :?
rozumiem ze chciales byc w tym miejscu ironiczny, lub rozwinac temat "naszym tokiem rozumowania", ale nieco nie trafiłeś.
no man can see me and live
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości