• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Immortal

Imo jest to dosyc czerstwe granie...O klase nizej niz takie Mayhem,Satyricon czy chocby EMperor.Do ducha najlepszych płyt DArkthrone równiez trochę brakuje.Pozatym,wkurwiają mnie teksty-black metal to nie lepienie bałwana czy budowanie iglo Mad
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):wkurwiają mnie teksty-black metal to nie lepienie bałwana czy budowanie iglo

W sumie texty BM o takiej tematyce mogłyby być całkiem innowacyjne. Bo słuchanie po raz 123993874534 textów o odwracaniu się od boga, o paleniu kościołów, o mrocznym biwaku w lesie czy po prostu o sejtenie - może być conajmniej irytujące... Angry
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):black metal to nie lepienie bałwana czy budowanie iglo

RATT ma ciekawsze teksty niz np.Mayhem.
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):W sumie texty BM o takiej tematyce mogłaby być całkiem innowacyjne.

ROTFL

KISIEL napisał(a):Bo słuchanie po raz 123993874534 textów o odwracaniu się od boga, o paleniu kościołów, o mrocznym biwaku w lesie czy po prostu o sejtenie - może być conajmniej irytujące...

nie moze
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):black metal to nie lepienie bałwana czy budowanie iglo

RATT ma ciekawsze teksty niz np.Mayhem.

Mało który zespół miewa tak dobre teksty jak Mayhem na ,,Chimera"
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Imo jest to dosyc czerstwe granie...O klase nizej niz takie Mayhem,Satyricon czy chocby EMperor.Do ducha najlepszych płyt DArkthrone równiez trochę brakuje.Pozatym,wkurwiają mnie teksty-black metal to nie lepienie bałwana czy budowanie iglo Mad
nie wiem jak to sie dzieje ale Immortal rozpierdala SATYRICON EMPEROR i MAYHEM razem wzięte, gdzie SATYRICON 2 ostatnie LP to kupa EMPEROR i MAYHEM totalnie wypaleni. Poziomem na pewno wyżej od wyżej wymienionych.
and now is forever...
Odpowiedz

^ Tak,tak. Lekarz juz jedzie z wizytą
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):^ Tak,tak. Lekarz juz jedzie z wizytą
modle się żeby był trzeźwy
and now is forever...
Odpowiedz

Tomash napisał(a):dziekuje Surprised BITN to oczywiście kvlt, ale obiektywnie patrząc to płytka mocno średnia. PH ok, dobry album, ale kilka ostatnich moim zdaniem jest lepszych.
Średnia?! IMMORTAL nie nagrał słabych, czy średnich płyt. Wszystkie trzymają ten sam, bardzo wysoki poziom.
Taka Prawda!
See the ravens fly there
Circling in the storm
Hidden from the new world
Where the spiritless are born
Watching from his mountain
Stands a man who knows his fate
He who brought the legends
And became a god himself
Odpowiedz

DMN napisał(a):
Tomash napisał(a):dziekuje Surprised BITN to oczywiście kvlt, ale obiektywnie patrząc to płytka mocno średnia. PH ok, dobry album, ale kilka ostatnich moim zdaniem jest lepszych.
Średnia?! IMMORTAL nie nagrał słabych, czy średnich płyt. Wszystkie trzymają ten sam, bardzo wysoki poziom.
Taka Prawda!
lepszych pod względem prodkcji i mocnej luty to tak
and now is forever...
Odpowiedz

[Obrazek: 2007_inf_immortalAA.jpg]
[Obrazek: 2007_inf_immortalCdelC.jpg]
[Obrazek: 2007_inf_immortal2AA.jpg]

[youtube]http://youtube.com/watch?v=08FaF9nycIk[/youtube]

Immortal performing Unholy Forces of Evil on their Reunion on Inferno Festival 2007 in Oslo.
Abbath - Guitar & Vocals
Apollyon - Bass
Horgh - Drums
Odpowiedz

kurde...mozeby na Hunter Fest przyjechali.... Laughing
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

ja sie ciesz ze powracaja, i mysle, ze niemaja slabej plyty, bo kazda z nich ma w sobie takie "cos" Laughing nieno, ImmortaL jest naprawde baaaaaarddddzzzzoooooo dobry Rolleyes Angry
...And to lead them well on their final way
towards the hall of bronzen shields that day...

www.zgrzytowisko.fora.pl
www.zgrzytowisko.prv.pl
Odpowiedz

a jak dla mnie jest zajebisty ;p, wiec jakby mieli przyjechac na hf to bym pojechal na penwo Laughing
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

immortal to najwieksze geje blackowi zaraz obok dimmu borżyd
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości