• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Illusion

nastepny czlowiek z dobrym gustem Smile
"...Ashes to ashes, dust to dust
Chemical warfare and the bloodlust
Sign of Mars in a time to come
Mankind has finally done..."

[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]
Odpowiedz

No pewnie! Polecam "Za taki ból"
i inne fajne.
Pozdrawiam! Wink

"Idź własną drogą, bo w tym cały
sens istnienia,
żeby umieć żyć_ bez znieczulenia, bez nie potrzebnych niespełnienia myśli złych.
Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, a nic! Chwila, która
trwa, może być najlepszą, z Twoich chwil.."
Odpowiedz

ja bardzo lubie Illusion...zarazil mnie nimi kumpel..z restza wielii fanatyk kapeli...moim zdaniem najlepsze kawalki to : Keff Agresiva oraz B.T.S...nie lubie zbytnio jak Lipa spiewa po angielsku...
Odpowiedz

i tu masz racje...ja też nie przepadam za Lipą śpiewającym po angielsku(nie żeby mi to przeszkadzało ale naprawde lepiej mu to wychodzi po polsq)
"...Ashes to ashes, dust to dust
Chemical warfare and the bloodlust
Sign of Mars in a time to come
Mankind has finally done..."

[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]
Odpowiedz

Najlepsza polska kapela.Szkoda ze nie instnieje...Slyszalem wszystkie ich plyty. Najlepsza moim zdaniem jest Illusion 6 ale pewnie nie wszyscy sie ze mna zgodza, ja mam sentyment do tej plyty Smile
Odpowiedz

Illusion...no cos wspanialego. Bolilol Tour 4 to chyba jedna z najlepszych koncertowek (zaraz po Last Tour on Earth Mansona Big Grin )Niesamowity klimat. Dalbym sobie palce u nog obciac zeby byc na ich koncercie...
Odpowiedz

Illusion to była dobra kapela ale trochę nudna. Znaczy się powtarzali się za bardzo. Mimo wszystko ich lubię zwłaszcza "II" i "III".
Odpowiedz

Ja też lubie Illusion,szkoda że już nie grają Sad
Odpowiedz

Znaczy to mój ulubiony zespolik 8) Cenię ich za teksty, przekaz i za głos lipy. Mam 3,4,6 z czego ulubione piosenki to "Vendetta", "Keff", "to co ma nadejść", "Wrona", ogolnie trojka cała, z "4 bolilol tour" najbardziej Na luzie(poł kolonii w tym roku znało "pierdol e przemoc" Laughing takze nie jest zleBig Grin poza tym to oczywiscie to co z "3" no i chcialem jeszcze wyroznic "noz" "kly" "wojtek" i "tylko". zwiezłe wyroznienie Angry no ale jak tu pomijac tak wspaniale utwory... apropo "6" to swego czasu jak mialem tylko 4 i 6 to nawet bardziej mi sie 6 podobalo(!) ale teraz jest na ostatnim miejscu dla mnie z tych plyt. Niemniej i tak jest kwintesencja geniuszu Laughing najlepsze kawalki to:"zwyczajnie nie", "trzy ptaki", "Kukły", "skoczny", "pukany" no i "lil bit faster".

PS. To ze uwielbiam Illusion i np. Vadera nie znaczy bynajmniej ze jestem pozerem, ze slucham Vadera zeby byc bardziej true, death czy cus bo od szatanów to sie odcinam ale po prostu mi sie ich muzyka podoba i nie rozumiem dlaczego tego ludzie nie potrafia zrozumiec(*pozdrowienia dla Kuby...) :?
od Illusion i Korna do VaderaBig Grin wazny jest temperament!!!
Odpowiedz

Ja zaczełam ostatnio wgłębiać się w ich muzyke Smile Trzeba przyznać, że świetnie grali Smile Takie piosenki jak Za Taki Ból czy Nóż... eh normalnie żyć nie umierać Tongue
Jeden z nas! Głębiej we mnie, w głębi siebie
Chcę przełamać tę ciszę, wzniecić ogień, rozbudzić gniew
Poznaj to co gorzkie
Smutek, łzy, gorycz tych słów
Poczuj gwałtowny podmuch, on jest zwiastunem burzy
Zobacz jak płaczą, jak płaczą miliony
Odpowiedz

Polecam nowa plyte Lipali - Pi. Kawal dobrego illusionowego grania w nowej odslonie. Az dziw bierze ze Lipa po tylu latach potrafi stworzyc cos swiezego. Szacun !!! Mad
Odpowiedz

Illusion- szacunek. jednak trafia do mnie w całości 1 płyta- Illusion 2, z innych płyt tylko poszczególne piosenki, acha tez nie lubię jak Lipa śpiewa po angielsku.
.dance with the dead in my dreams...
Odpowiedz

Sa swietni co tu duzo mowic... Szkoda ze juz nie istnieja (bo chyba nie prawda? Big Grin). Pamietam "Nóż" i "Trzy Ptaki" ;]...
So come on! Jump in the fire! ];->
Odpowiedz

Gofer24 z tego co ja wiem to już ich niema. Mieli super kawałki takie jak wymieniony przez Ciebie "Nóż" i wiele innych. Smile
Odpowiedz

Kurwa nad czym wy sie tu zastanawiacie. Jasne ze ich nie ma i to juz kawal czasu. Lipa juz od tego czasu zdazyl zaliczyc pare innych kapel i projektow.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości