• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ile kosztuje ,,bycie metalem/gotem''?

Dance Of Death napisał(a):Nnio i moje paczunia jest juz w domciu Smile moje srebne cudeńko Wink co do jego wyglądu tio jest to troszku szersza obrączka z 5-cioma kamyczkami Smile nic w nim kobiecego nie ma Tongue

Wmawiasz to sobie ?

Wmawia, nie wmawia- zaorać nie zaszkodzi.
"All that's left to say is: Farewell"

Kurde fajny nawet pierscionek ;] dla dziewczyny na gwiazdke Winkale dla chlopa ? Ej Dod łąpia cie juz za tylek ?

Moze on lubi, jak go łapią?:>
"All that's left to say is: Farewell"

Dance Of Death napisał(a):Nnio i moje paczunia jest juz w domciu Smile moje srebne cudeńko Wink co do jego wyglądu tio jest to troszku szersza obrączka z 5-cioma kamyczkami Smile nic w nim kobiecego nie ma Tongue

biżuteria z zasady jest kobieca, a w szczególności pierścionki wysadzane kolorowymi kamieniami...

Yogurt napisał(a):

biżuteria z zasady jest kobieca, a w szczególności pierścionki wysadzane kolorowymi kamieniami...

Prawda, gdyby to chodz byl srebrny sygnet.... ;] trzeba bylo wziasc taki pierscioneczek z 2 kolorowymi oczkami jedne niebieskie 2 rozowe.

Ja od początku wiedziałem, że ten temat w końcu musi stać się tematem o pladze pedalstwa.
Rotfl'n'lol

Za Kamaelem: 'jak zwykle muszę usuwać posty niektórych osób... jesli zobaczę jeszcze jeden post na temat tego pierścionka, to bardzo możliwe, że się wkurzę ;P.'
[Obrazek: avatar0cn.jpg]

Dance Of Death napisał(a):znalazlem sposob na wydanie 50 zł heh Smile moze nie jest gotycki, ale z pewnością nietuzinkowy Big Grin [url]http://www.bizuteria.wysylkowa.pl/index.php
?c=8&nr=476321&PHPSESSID=1134502543a20695ef5bc[/ur
l]

o lol...juz bys jakis sygnet z alchemy fajny za to kupil...ty to masz leb Laughing Laughing Laughing
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa

Nie, znów się zaczyna <hahaha>
Rotfl'n'lol

Niech ktos w koncu zamknie ten temat.

no co dawno mnie na forum nie bylo , nie widzalam tematu i napisalam dopiero teraz.
a tak wracajac do tematu ciuchy i bizuteria w stylu gotyckim to kosztowne hobby. wiem po sobieSmile
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa

Hethell napisał(a):no co dawno mnie na forum nie bylo , nie widzalam tematu i napisalam dopiero teraz.
a tak wracajac do tematu ciuchy i bizuteria w stylu gotyckim to kosztowne hobby. wiem po sobieSmile

ale za to jakie piękne i nietuzinkowe Smile a co do AG to jakos nie mogłem sobie wybrac czegos ciekawego Wink poza tym prawda jest bolesna: róznice w jakosci i wyglądzie pewteru, a srebra są kosmiczne. Niby jak sie pewter wyczyści to jest ładny - ok ale nigdy nie dorówna srebrze, którego czyscic nie trzeba Wink Aczkolwiek produkty AG nadrabiają swoimi niepowtarzalnymi kształtami i co najfajniejsze w tym wszystkim - drugich takich produktów nie ma.
We Are Defenders Of The Faith...

fin
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości