• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gratulacje dla Mateusza i miejmy nadzieję, że zapoczątkuje to medale wśród innej męskiej części naszej reprezentacji =] Oczywiście nie pomijając też kobiet =)

A co do naszych siatkarzy to wygrali z Tunezją 3:1, ale stracili tego jednego seta co może być gwoździem do ich "trumny".

Szkoda że nasza osada wioślarska (4-ka mężczyzn)była dzisiaj w finale porannym ostatnia.

----edit----

Mamy nasępny brąz. Gratulacje dla Agaty Wróbel! =]
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."

Dołączam się do gratulacji dla Mateusza i Agaty Smile Brawo!!!
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters

szkoda ze Mateuszowi nie uznali jego odwołania ....bo mielibyśmy złoto ale cieszmy sie z tego co mamy a siatkaże muszą conajmniej 2 sety urwać argentyńczyką ale miejmy nadzieje ze wygrają z nimi Rolleyes
dziś, 14/09/2012 po blisko 8 latach, dzięki google, znowu jestem z wami Smile

Ludzie!!!!!!!! Mamy złoto!!!!!!!!!!! Big Grin Big Grin Big Grin Nasi wioślarze obronili mistrzostwo Big GrinBig Grin Wielkie gratulacje!! Big Grin
it's a miracle

roger waters

kuźwie niestety nieoglądnołems obie jak płyną ... szkoda żałuje bardzo że niewidziałem tego w końcu złoto dla Polaków to niecodzienność heh

Hahaha no mamy, mamy Big Grin I kto jest najlepszy ??? POLACY [no prawie Tongue]

Świetne zwycięstwo Wink Aż miło było popatrzeć !

Mazurek po raz 2 w Atenach Wink
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli

Gratulacje dla naszej złotej osady oczywiście! =)

Szkoda że nasza czwórka podwójna dała się wyprzedzić o 27 setnych sekundy Ukrainie w walce o brąz...ehhh
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."

Szkoda mi ich... 4 miejsce... dla sportowca nie ma chyba nic gorszego...
;(
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli

Które to już nasze 4 miejsce na tych igrzyskach... 3 chyba --> P. Barzycka, P. Korzeniowski i teraz osada wioślarska... pech, pech i jeszcze raz pech.

Ale chyba kiedyś się skończy. =]
Skippy™
all rights reserved

Jest.. 5 miejsce.. =P

A tak btw.. o czym wy wogole mowicie? =P Co to jest 'czworka podwojna'?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]

'Czwórka podwójna' to 4 wioślarzy z których każdy posiada 2 wiosła =D a 'czwórka pojedyńcza' to 4 wioślarzy z których każdy ma 1 wiosło =D
Skippy™
all rights reserved

BRAWA DLA POLSKICH SIATKARZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAWA DLA ŚWIDERSKIEGO ZA PIĘKNY MECZ !!!!!!!!!!!!
BRAWA BRAWA DLA KOMENTATORA - PIĘKNE GATKI !!!!
normalnie kupe emocji było wczoraj !!
a teraz jutro co wybrać ????????????? bo mam dylemat
mecz siatkówki w ćwierćfinale polska brazylia czy .... mecz w piłke real Wisłą Kraków co lepiej obejżeć ???

Heh, rób jak uważasz, ja ani jednego spotkania ani drugiego nie mam zamiaru oglądać ;] Chociaż... Jeśli miałabym coś wybrać to jednak byłby to mecz siatkarzy; szans na wygraną Wisły z Realem raczej nie widzę...
it's a miracle

roger waters

Szanse na wygrana Polski z Brazylia sa 12 razy mniejsze niz Wisly z Los Merengues.. =P W koncu Brazylia to chyba jakis mistrz swiata czy cus w tuym stylu.. (nie wiem.. nie interesuje sie siatka..) Zreszta coz to za pytanie? Wiadomo ze trza ogladac meczyk na Estadio Santiago.. =]
[Obrazek: avatar0cn.jpg]

No cóz, Polacy maja to do siebie, że z najlepszymi wygrywają a ze średniakami dają ciała. Jeśli jednak Swiderski nie wyzbedzie sie swej delikatnej kontuzji to może być cienko....
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości