Ankieta: Co jest dla Ciebie wa - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Ideologia
14.58%
21
14.58%
Muzyka
85.42%
123
85.42%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ideologia czy muzyka?

ciekawe czy true byłaby kapela z zajebiście true ideologią blackową - okraszona muzyką np reage :] w waszym mniemaniu powinna być wtedy true ! Idea
Odpowiedz

wilk_fenriz napisał(a):no dobra Hegemon- to powiedzmy tak- pojawia sie zajebisty zespol ktory ma niesamowicie wykurwione teksty ideologiczne ale graja zajebiscie technicznie-to tru czy nie tru ? Smile

To juz zalezy od true postawy muzykow zespolu. Np. taki satyricon mimo ze jak dla mnie graja za technicznie to dzieki true postawie muzykow ktorzy gwalcili ich fanki w czasie trasy koncertowy sa przez to nadal true.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):To juz zalezy od true postawy muzykow zespolu. Np. taki satyricon mimo ze jak dla mnie graja za technicznie to dzieki true postawie muzykow ktorzy gwalcili ich fanki w czasie trasy koncertowy sa przez to nadal true.
A Linkin Park ? Muzyka prosta, wszystkie płyty brzmią tak samo. Czy gdyby śpiewali o szatanie i palili kościoły to byliby true ?
Odpowiedz

przecież ci muzycy nie są w Satyricon pełnoprawnymi członkami, oni tylko grają za kase, to skład koncertowy, całą muze tworzą Satyr i Frost
Odpowiedz

Dechri napisał(a):całą muze tworzą Satyr i Frost

Nie wazne kto tworzy muze tylko to ze razem gwalcili fanki satyriconu.
Odpowiedz

U mnie też przede wszystkim muzyka, ale zgadzam się, że bez ideologii to nie było by to samo Wink
Daughter of Darkness
Odpowiedz

Sorry KelThuz chyba uraziłam twoje uczucia...moze mi wybaczysz?

Poprostu uważam cos takiego za "szajs" i tyle...trzeba się liczyc ze słowami...

No a jak zespół miałby zajebiste pod względem ideologii teksty a grałby disco polo to byłby tróó?? Angry Angry
I co wy na to? :>
Odpowiedz

Muzyka !
" A Asuryan Gilthoniel o menel palan-diriel , le nallon si di-nguruthos ! A tiro nin , Fanuilos "
Odpowiedz

#Darkness# napisał(a):No a jak zespół miałby zajebiste pod względem ideologii teksty a grałby disco polo to byłby tróó?? Angry Angry
I co wy na to? :>

Warraha jest tru, kto cie splodzil?
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Wszebek przecież twoje teksty są z jako i z d.... wyciągnięte, o powiem ładniej, są anaaalne Smile a muzyka to true disco polo
Odpowiedz

Dechri napisał(a):Wszebek przecież twoje teksty są z jako i z d.... wyciągnięte, o powiem ładniej, są anaaalne Smile a muzyka to true disco polo

uzasadnij, źródła, autorzy, daty, jak nie - to wyjdź, ale powoli...polakatoliczku
Odpowiedz

Mac Kozer już uzasadniał ci wystarczajaco jakie bzdury gadasz
Odpowiedz

Dechri napisał(a):Mac Kozer już uzasadniał ci wystarczajaco jakie bzdury gadasz

nie obchodzi mnie MacKozer, tylko to, co ty jestes w stanie mi uzasadnic, zjebie
Odpowiedz

oddałem swój głos na muzyke w radiu maryja Laughing
Odpowiedz

powiedzmy że ufam MacKozerowi w tym temacie wręcz całkowicie, a to ze twoje teksty brzmią kiczowato to inna sprawa Tongue zjebq analny Tongue
Odpowiedz