Ankieta: Co jest dla Ciebie wa - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Ideologia
14.58%
21
14.58%
Muzyka
85.42%
123
85.42%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ideologia czy muzyka?

muzyka.
My God is beautiful.
Odpowiedz

Piorun napisał(a):IDEOLOGIA!!!

odbyyyyyyt !!!!! Smile
Odpowiedz

tylko i wylacznie ideologia, to ona tworzy muzyke, nie odwrotnie. bez ideologii nie ma tekstow, nie ma nienawisci, nie ma milosci, wszystko sprowadza sie do ideologii
[Obrazek: Varg.JPG]
Odpowiedz

Muzyka i ideaologia sa tak samo warzne nieistnialy by bez siebie.
4006584 moj kontak do piekielnyh czelusci Big Grin
Odpowiedz

a c o w takim wypadku z zespołami instrumentalnymi? Smile
Odpowiedz

Sa untrue..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dechri napisał(a):a c o w takim wypadku z zespołami instrumentalnymi? Smile

A dużo masz takich w black metalu?? Laughing(jeśli wogóle jakieś)
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Muzyka...przynajmniej w moim wypadku. Ideologia jest ważna ale sorry nawet jeśli jakis zespół ma zejebiste teksty a muzyka nie nadaje sie do słuchania bo jest to jeden rzyg w mikrofon i bezsensowne rżnięcie to raczej się go nie słucha czyż nie? Tongue
Z tym że jako ideologię (były juz chyba takie głosy) traktuje tez jako sposob bycia zainteresowania, styl ubierania(itd) i stosunek do koscioła (faceci w czerni na bambus!!!)
W sumie to nie byłoby BM bez ideologi!
inna sprawa to mieszanie muzyki z polityką... Mad takich artystów to bym za jaja powiesiła! Nienawidzę czegos takiego, rzygac sie chce na samą mysl(p*****lić NS i wszystkie pokrewne)
Odpowiedz

#Darkness# napisał(a):jeśli jakis zespół ma zejebiste teksty a muzyka nie nadaje sie do słuchania bo jest to jeden rzyg w mikrofon i bezsensowne rżnięcie

Nie rozumiem czego sie czepiasz. Taki zespol nie dosc ze jest true to jeszcze gra zajebisty regresywny BM. Tak wlasnie powinien wygladac true Black Metal.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
#Darkness# napisał(a):jeśli jakis zespół ma zejebiste teksty a muzyka nie nadaje sie do słuchania bo jest to jeden rzyg w mikrofon i bezsensowne rżnięcie

Nie rozumiem czego sie czepiasz. Taki zespol nie dosc ze jest true to jeszcze gra zajebisty regresywny BM. Tak wlasnie powinien wygladac true Black Metal.
Spoko ja się nie czepiam mam inne podejście Laughing pozatym NIE JESTEM tróó i JESTEM z tego dumna :!: :!:
A tak na marginesie jak lubisz to proszę bardzo katuj się regresywnym BM nie mam nic przeciwko..co kto lubi Laughing
Odpowiedz

#Darkness# napisał(a):inna sprawa to mieszanie muzyki z polityką... Mad takich artystów to bym za jaja powiesiła! Nienawidzę czegos takiego, rzygac sie chce na samą mysl(p*****lić NS i wszystkie pokrewne)

jestes nietolerancyjna fanatyczka, powinnas zapisac sie na reedukacje w instytucie tolerancji i powszechnej rownosci Evil or Very Mad
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Wszebek tobie do tolerancji jest raczej bardziej daleko niż jej
Odpowiedz

Dechri napisał(a):Wszebek tobie do tolerancji jest raczej bardziej daleko niż jej

nienawidze zaklamanych nietolerancyjnych lewakow zdecydowanie bardziej niz nietolerancyjnych szczerze i prawdziwie bigotow Big Grin
Odpowiedz

no dobra Hegemon- to powiedzmy tak- pojawia sie zajebisty zespol ktory ma niesamowicie wykurwione teksty ideologiczne ale graja zajebiscie technicznie-to tru czy nie tru ? Smile
Odpowiedz

wilk_fenriz napisał(a):no dobra Hegemon- to powiedzmy tak- pojawia sie zajebisty zespol ktory ma niesamowicie wykurwione teksty ideologiczne ale graja zajebiscie technicznie-to tru czy nie tru ? Smile

jesli to Before God albo Excalibur, to tru
Odpowiedz