Ankieta: Co jest dla Ciebie wa - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Ideologia
14.58%
21
14.58%
Muzyka
85.42%
123
85.42%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ideologia czy muzyka?

właśnie gówno tłumaczysz, nie chce ci się albo nie potrafisz bo sam tematu nei znasz - sam to jakiś czas temu wspomniałeś

jeśli chodzi o TRÓÓÓÓÓ - to jest to wyśmiewanie waszego durnego zawołania typu "ten zespół gra prawdziwy (true - TRÓ) black a ten to nie ..... no bo nie bo to pozerzy" hahaha
Odpowiedz

Glupi jestes dzieciaku. O zadnych pozerach nigdy nie wspominalem, to zawolanie takich gowniarzy co lubia sluchac metaliki i dino burgera. Ja co najwyzej mowie ze dany zespol nie gra BM, bo jezeli nie ma nic do przekazania lub spiewa kawalki o smutnej duszy i deszczowej jesieni to wybaczcie, ale black metalem to nie jest i nigdy nie bedzie.
I co tu jest do tlumaczenia- BM to ideologia i tyle. Nie wiem czego tu nie rozumiec.
Odpowiedz

Cytat:O zadnych pozerach nigdy nie wspominalem, to zawolanie takich gowniarzy co lubia sluchac metaliki i dino burgera
Ah, brak mi słów... Padam na kolana przed Tobą, który zapewne bardziej kocha Metal, niż ja, gdyż ja między innymi słucham tych dwóch kapel... Zabijcie mnie, zanim będzie dla mnie za późno, zanim stanę się gówniarzem i POZEREM...

Coponiektórzy z tymi kategoriami zespołów tró i nie-tró są po prostu żałośni...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Masz racje. Najpierw pytaja co jest waznejsze, a potem jak odpowiesz to wyzywaja cie od tru sru. Nie moja wina ze ich wizja bm rozni sie od tego, jak powinno byc naprawde.
Ta metalika to bylo dla przykladu, nie obrazaj sie, pis 8)
ps. ja nie kocham metalu, nie jestem metalem i wrecz nie cierpie metali.
Odpowiedz

tak ty dokładnie wiesz co i jak być powinno Evil or Very Mad
Odpowiedz

Moim zdaniem dziwnie byłoby oddzielić zupełnie tę ideologię od muzyki w porządnych blackowych kompozycjach... Naprawdę dziwnie wyglądałby koleś, który zasłuchiwałby się w "Inno A Satana" EMPERORA, idąc właśnie na mszę. Nikt tu nie mówi o żadnym fanatyzmie, ale jak osoba uważająca się za chrześcijańską może słuchać takich utworów i nie mieć wyrzutów sumienia, że ich wyrażne przesłanie kłóci się z jej uczuciami religijnymi??
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Cytat:ps. ja nie kocham metalu, nie jestem metalem i wrecz nie cierpie metali.

Ostatnio w modzie są podobne stwierdzenia...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Krolik napisał(a):
Cytat:ps. ja nie kocham metalu, nie jestem metalem i wrecz nie cierpie metali.

Ostatnio w modzie są podobne stwierdzenia...

i wogóle metale są źli i cała ludzkości jest zła i wogóle buuuu ja też zły jestem I hate you I hate everyone, everybody should die Laughing
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
ExtremeAgression napisał(a):nienawidze wszystkich religii, tak samo chrzescijanskich jak i poganskich, wszystkie prowadza do tego samego, wszystkie to zakłamanie na potężną skale z którego powodu ludzie marnują swoje życia, a nawet oddają je, w imie czegoś czego nawet nie widzieli - chore...

ale ty jestes durny, nie istnieje cos takiego jak religia poganska, poza tym chyba zapomniales wymienic judaizmu i islamu obok chrzescijanstwa
A oddawanie zycia za swoje przekonania, to wielka cnota i zaszczyt, lewak tego nie zrozumie

a czym jest np. odynizm z punktu widzenia polaka ? - religia poganska - proste

debil, czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja mocna strona. Zginąć za wolność, za bliskich i poglądy jest wielka cnotą, ale ginąć za nieistniejącego bozka , czy panstwo (które stale cie okrada) to najdurniejsza rzecz jaką można zrobić.
Don't serve the army - BASTARDS !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !
Odpowiedz

ExtremeAgression napisał(a):a czym jest np. odynizm z punktu widzenia polaka ? - religia poganska - proste

nie, z punktu widzenia polakatolika, a taki punkt widzenia spuszczam z wodą

Cytat:debil, czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja mocna strona.

powiniennes przed lustrem powtarzać to z 5 razy dziennie

Cytat: Zginąć za wolność, za bliskich i poglądy jest wielka cnotą, ale ginąć za nieistniejącego bozka , czy panstwo (które stale cie okrada) to najdurniejsza rzecz jaką można zrobić.

no, wytlumacz to kurwa amerykancom, zydom i islamistom
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):no, wytlumacz to kurwa amerykancom, zydom i islamistom

nie mam takiej możliwości, a i oni nie dali by sobie wytłumaczyć. Narazie próbuje Tobie wytłumaczyć róznice miedzy chwalebną śmiercią za wolność, przekonania i bliskich, a niepotrzebnym oddaniem go za bożka, którego w życiu nie widziałeś czy despotycznego dyktatora dla którego jesteś pionkiem, marionetką.
Odpowiedz

ExtremeAgression napisał(a):nie mam takiej możliwości, a i oni nie dali by sobie wytłumaczyć. Narazie próbuje Tobie wytłumaczyć róznice miedzy chwalebną śmiercią za wolność, przekonania i bliskich, a niepotrzebnym oddaniem go za bożka, którego w życiu nie widziałeś czy despotycznego dyktatora dla którego jesteś pionkiem, marionetką.

sek w tym, ze rozumujesz zbyt plytko, i nie widzisz, ze jesli czyjes przekonania, za ktore, jak uwazasz, - ma prawo ginac - zawieraja w sobie kult owego bożka, czy chęć podporządkowania się woli Wodza. Wówczas taka bohaterska śmierć jest równie chwalebna, bowiem zdobycie się na nią wymaga ogromnego napięcia woli i jest wypełnieniem mistycznego posłannictwa.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
ExtremeAgression napisał(a):nie mam takiej możliwości, a i oni nie dali by sobie wytłumaczyć. Narazie próbuje Tobie wytłumaczyć róznice miedzy chwalebną śmiercią za wolność, przekonania i bliskich, a niepotrzebnym oddaniem go za bożka, którego w życiu nie widziałeś czy despotycznego dyktatora dla którego jesteś pionkiem, marionetką.

nie widzisz, ze jesli czyjes przekonania, za ktore, jak uwazasz, - ma prawo ginac - zawieraja w sobie kult owego bożka, czy chęć podporządkowania się woli Wodza. Wówczas taka bohaterska śmierć jest równie chwalebna, bowiem zdobycie się na nią wymaga ogromnego napięcia woli i jest wypełnieniem mistycznego posłannictwa.

za bezsensowne uważam ginąć w imię czegoś czego sie nawet nie widziało, relacja wódz - poddany jest wbrew ludzkiej naturze - stąd też jest efektem wypranego propagndą mozgu.
Odpowiedz

jak to wbrew ludzkiej naturze? ludzie zawsze tworzyli grupy i zawsze mieli w tych grupach przywódcę, inaczej nie potrafią żyć poza jakimiś indywidualnymi chorymi jednostkami, skąd wziąłeś swoje liberalne idealistyczne myślenie?
Odpowiedz

Gdyby nie ideologia nie było by takich tekstów i tak ekstremalnej muzyki. BM jest muzyką z przesłaniem dla nielicznych, a nie jakimś komercyjnym gównem.

Ideologia i muzyka są tak samo ważne.
Black Metal is the devil's fuel!!!!
Odpowiedz