Ankieta: Co jest dla Ciebie wa - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Ideologia
14.58%
21
14.58%
Muzyka
85.42%
123
85.42%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ideologia czy muzyka?

ExtremeAgression napisał(a):tekst jest zajebisty z tym, że slepy patriota czcacy bozków z drewna go nie zrozumie...

do mnie to było? mam ci przypomniec radę o kupowaniu trumny, hę? Mad
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
ExtremeAgression napisał(a):tekst jest zajebisty z tym, że slepy patriota czcacy bozków z drewna go nie zrozumie...

do mnie to było? mam ci przypomniec radę o kupowaniu trumny, hę? Mad

Laughing Wink

a tak btw. piszesz o czyms o czym nie masz pojecia, bo ktoś kto zna bulldozer w życiu nie nazwał by tej kapeli pacyfistyczną, jeśli chodzi o teksty są bardziej obskurni, extremalni i dosłowni niz królowie zła !

polecam wszystkim fanatykom Venom !
Don't serve the army - BASTARDS !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !
Odpowiedz

Odpowiem co do tematu:
Muzyka!! ideologia to dodatek, który niektórych nawet nie interesuje.

P.S - Spierdalaj KelThuz Laughing
Odpowiedz

Kalin napisał(a):Odpowiem co do tematu:

Brak slow, jakim jestes kretynem i ignorantem.
Tak samo zreszta jak i ci, ktorych ideologia nie interesuje. Analne wydymanie przez stado murzynow to jedyna nagroda dla takich blaznow. Zaorac i trzymac z dala od BM takie zakaly.
Odpowiedz

Nas moze trzymac z dala od BM ale za to was trzymać zdala od czego kolwiek co się rusza :]
Kretynem to Ty jesteś jezeli dla Ciebie ideologia bierze góre nad muzyką
Odpowiedz

Zalosny i zabawny jestes, skumaj czlowieku ze BM to nie jest taka sama muzyka jak pop czy rock. Czaisz teraz?
Odpowiedz

Nie, nie czaje teraz. Czaje ogólnie.
Wime ze to jest inna muza, ale mimo wszystko słucham muzyki dla muzyki, a nie traktuje ją jako środek przekazujący ideologie Blacku.
Odpowiedz

LCF napisał(a):
Kalin napisał(a):Odpowiem co do tematu:

Brak slow, jakim jestes kretynem i ignorantem.
Tak samo zreszta jak i ci, ktorych ideologia nie interesuje. Analne wydymanie przez stado murzynow to jedyna nagroda dla takich blaznow. Zaorac i trzymac z dala od BM takie zakaly.

buahahahahah, slyszysz sie chlopczyku ? wytlumacz mi racjonalnie dlaczego ktoś kogo interesuje jedynie wartwa muzyczna danej grupy jest kretynem ?(sprawa ma sie inaczej jesli chodzi o noszenie emblematow z logiem grupy czyt.identyfikowania sie z nia, ale mowimy tylko o muzyce) ze wzgledu na debilna w wielu przypadkach (np jesli chodzi o caly nsbm) ideolgoie ?
wyjasnij mi wodzu...

blaznem jestes ty, uzywając nazwy rasy jako wyzwisk...
Odpowiedz

oj nie boczcie się tak na niego ... to biedny chłopak Smile teraz na podwórku zrobił się modny TRÓÓÓÓ black i metalowe laseczki lecą na ideologie Big Grin to jego jedyna szansa na wyrwanie dziewczynki Tongue

am I right? Angry of course 8)

LCF tak na serio twoje gadki, bluzgania, murzyny i TRÓÓ ideologie śmieszą bardzo ludzi (tak samo jak np fanatyczni chrześcijanie są zabawni), a jeszcze bardzoiej śmieszą ich twoje oburzenia, włącz sobie mały dystansik od tego co "wyznajesz" bo niebawem jedynym twym kumplem będzie Relanium 5 :!:
Odpowiedz

Cala agresja sprawia ze BM musi istniec w formie w jakiej jest obecnie, ideologia i sfera "artystyczna" sa scisle ze soba powiazane, jedno bez drugiego nie ma racji bytu. zgadzam sie z przedmowca. dystans winien byc a impulsywnosc czy fanatyzm swiadczy o glebokiej niedojrzalosci ich praktykantow.
Odpowiedz

nienawidze wszystkich religii, tak samo chrzescijanskich jak i poganskich, wszystkie prowadza do tego samego, wszystkie to zakłamanie na potężną skale z którego powodu ludzie marnują swoje życia, a nawet oddają je, w imie czegoś czego nawet nie widzieli - chore...
Odpowiedz

ExtremeAgression napisał(a):nienawidze wszystkich religii, tak samo chrzescijanskich jak i poganskich, wszystkie prowadza do tego samego, wszystkie to zakłamanie na potężną skale z którego powodu ludzie marnują swoje życia, a nawet oddają je, w imie czegoś czego nawet nie widzieli - chore...

ale ty jestes durny, nie istnieje cos takiego jak religia poganska, poza tym chyba zapomniales wymienic judaizmu i islamu obok chrzescijanstwa
A oddawanie zycia za swoje przekonania, to wielka cnota i zaszczyt, lewak tego nie zrozumie
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

każdy fanatyzm to choroba cos jak psychiczna, Mozart był geniuszem muzycznym a przy okazji psycholem, który w średnim wieku oszalał i zakończył żywot
Odpowiedz

Nie chce mi sie komentowac waszych glupot. BM to ideologia, muzyka jest jej nosnikiem, dodatkiem. A ty Dechri to jestes jakims gowniarzem, o czym swiadczy uzywanie slowka tru. Nie wiesz w zasadzie o czym piszesz, ja was tu do niczego nie namawiam i nie oburzam sie, tylko tlumacze. To ze nie rozumiecie- nie moj problem. Pisanie o tró swiadczy o twoim gowniarskim podejsciu do sprawy. O co w ogole ci chodzi, wiesz co znaczy to slowo?
Dziewczyne mam i nie poderwalem jej na bycie tru, cokolwiek by to znaczylo.
Odpowiedz

Tomash napisał(a):sam użyłeś słowa "muzyka" więc pomyśl czy naprawde ideologia jest aż taka ważna...[/b]

To bylo uproszczenie.

ExtremeAgression napisał(a):buahahahahah, slyszysz sie chlopczyku ? wytlumacz mi racjonalnie dlaczego ktoś kogo interesuje jedynie wartwa muzyczna danej grupy jest kretynem ?(sprawa ma sie inaczej jesli chodzi o noszenie emblematow z logiem grupy czyt.identyfikowania sie z nia, ale mowimy tylko o muzyce) ze wzgledu na debilna w wielu przypadkach (np jesli chodzi o caly nsbm) ideolgoie ?
wyjasnij mi wodzu...

blaznem jestes ty, uzywając nazwy rasy jako wyzwisk...

Nsbm to jakis niesmieszny zart, nie ma to z black metalem nic wspolnego.
W przypadku BM ktos kogo interesuje tylko warstwa muzyczna jest debilem, gdyz z definicji BM to przekaz ideologii. BM to nie zajebiste solowki czy wygibasy na bebnach. To ideologia opakowana w prosta i surowa forme, ktora jednakze jest tylko forma. Kumasz?
Odpowiedz