- Liczba postów:
- 4
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Rehehehe naprawde prowokacja mi wyszła^^, częśc was wogole nie zrozumiała ironii jaką zawarłem w tamtym poscie ale coz ja na tym nic nie trace, poczytajcie teraz swoje posty i pomyslcie jacy wy jestesie? Ja niemam siebie za jakiegos aryjczyka czy kogos w tym rodzaju, szczerze mowiac lata mi to koło dupy, lubie NSBM bo ma jakies przeslanie ideologiczne w odroznieniu od wiekszosci gatunkow metalu i tyle, a wam razic prawda w oczy i w wasza godnosc i juz wszyscy oburzeniu jak jasnym choojem strzelil. Dodam jeszce dla tych ktorzy juz pewnie sobie cos o mnie wyobrazili ze mnie znaja ohoho ile to tam lat, ze lewaki i panczury tez mi lataja kolo 4 liter, i swoje anty NS przeslania zachowajcie dla siebie, bo chcąc mnie OBRAZIC poprawiacie mi humor, ktos kiedys powiedzial "Im bardziej jestem nienawidzony tym jestem silniejszy" czyż nie jest tak?
We are only shadows of the past... but THE cult is still alive...
- Liczba postów:
- 24
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Wielce ciekawa ta rozmowa. Szkoda, że nie można podawać wieku w profilu.
>34.788%... Complete<>Filth Pig<>HyBreed<>Floodland<>Load<De Mysteriis...<>Under a Funeral Moon<>Garlands<>Blizzard Beast<
>Racja jest po stronie tego, którego słowo jest piękne i ostatnie... i nie musi mieć z prawdą nic wspólnego. (Quote from Lucifer)<
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Wtedy kontrola rodzicielska by ci sie wlaczala.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 24
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
No właśnie :!: i bym tu nie pisał. Masz rację
>34.788%... Complete<>Filth Pig<>HyBreed<>Floodland<>Load<De Mysteriis...<>Under a Funeral Moon<>Garlands<>Blizzard Beast<
>Racja jest po stronie tego, którego słowo jest piękne i ostatnie... i nie musi mieć z prawdą nic wspólnego. (Quote from Lucifer)<
- Liczba postów:
- 2,514
- Liczba wątków:
- 64
- Reputacja:
-
-1
Dobry temat,tu sobie pogadajcie.
- Liczba postów:
- 451
- Liczba wątków:
- 25
- Reputacja:
-
0
mysle, ze raczej koniec tematu...sadzac po ostatnich paru postach...
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Hallvard napisał(a):mysle, ze raczej koniec tematu...sadzac po ostatnich paru postach...
zaloz u nas
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Zdecydowanie ideologia. Teksty muszą być bardzo filozoficzne, mizantropijne. Musi bic od nich chłodem, mizatropią, mrokiem i śmiercią
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia