Ankieta: Co jest dla Ciebie wa - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Ideologia
14.58%
21
14.58%
Muzyka
85.42%
123
85.42%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ideologia czy muzyka?

sweetmidian napisał(a):ej krwa masz jkies ale to sie nie wypowiadaj

To jest true forum, wiec tu sie niszczy pozerskie scierwa pokroju cof.

sweetmidian napisał(a):jestem pewna ze niektórzy tu lubią kredki

A ja jestem pewien ze fani true BM ich tu nienawidza bezgranicznie.
Odpowiedz

wyjebisci ale ciekawe czemu było ich tyle na ich koncercie kurwa i tak swietnie sie bawil
napisano w Midianie
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):

To jest forum pozerskich popierdółek, które w wieku 15 lat zaczynały słuchac metalu od Metallicy, przerzucając sie na black zaczynając od Kredek w wieku 18 i dochądząc do bycia tru słuchając Manowara w wieku lat 20-stu.

Hegemonie dobre podkreslenie - "TU", nigdzie indziej.

Pozerstwo i Kredki ? nie wydaje mi sie, zeby słuchac Kredek, by móc sie tym pochwalić. Pozerstwo kojarzy mi sie z cwelami, którzy bluzgają na lewo i prawo na CoF, od których zaczynali metalową przygode.

Raf napisał(a):sweetmidian napisał:
black romantic gothic erothic metal

Ok,wyrzuć tylko "black"

hmmm Album Vempire nie wydaje mi sie zeby był gothic erothic "idiotik" etc. Tożto kurwa czysty i surowy black wiec nie wiem o co Ci kurwa chodzi. Generalnie podobnie rzecz sie ma z From The Cradle To Enslave, Dusk And Her Embrace i The Principle Of Evil Made Flesh. Midian i Cruelty And The Beast są to dwa troszku odstające BM albumy. Nymphetamine, Dejmetion, Thornography i Bitter... to dwa osobne działy z zyciorysu Kredek. Szanujący sie blackowiec te 4 ost. wymienione przeze mnie albumy najzwyczajniej słucha jak jest smutny Wink
Odpowiedz

Hhehehe, ale wesoły temacik sie zrobił Laughing
Odpowiedz

sweetmidian napisał(a):CoF sa zajebisci
Nie są.

sweetmidian napisał(a):ogadamy Twisted Evil kto tu żadzi
Żądzi-twoja ortografia.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):
hegemon88 napisał(a):

To jest forum pozerskich popierdółek, które w wieku 15 lat zaczynały słuchac metalu od Metallicy, przerzucając sie na black zaczynając od Kredek w wieku 18 i dochądząc do bycia tru słuchając Manowara w wieku lat 20-stu.

Hegemonie dobre podkreslenie - "TU", nigdzie indziej.

Pozerstwo i Kredki ? nie wydaje mi sie, zeby słuchac Kredek, by móc sie tym pochwalić. Pozerstwo kojarzy mi sie z cwelami, którzy bluzgają na lewo i prawo na CoF, od których zaczynali metalową przygode.
Nie cipko, to sie nazywa rozwojem intelektualnym, przykro mi ze nie doswiadczyles jeszcze czegos takiego w swoim zyciu, az mi Cie szkoda

Cytat:
Raf napisał(a):sweetmidian napisał:
black romantic gothic erothic metal

Ok,wyrzuć tylko "black"

hmmm Album Vempire nie wydaje mi sie zeby był gothic erothic "idiotik" etc. Tożto kurwa czysty i surowy black wiec nie wiem o co Ci kurwa chodzi. Generalnie podobnie rzecz sie ma z From The Cradle To Enslave, Dusk And Her Embrace i The Principle Of Evil Made Flesh. Midian i Cruelty And The Beast są to dwa troszku odstające BM albumy. Nymphetamine, Dejmetion, Thornography i Bitter... to dwa osobne działy z zyciorysu Kredek. Szanujący sie blackowiec te 4 ost. wymienione przeze mnie albumy najzwyczajniej słucha jak jest smutny Wink
Widze, zes wielkim specjalista, szacunek...
-_-'
swoja droga jestem bardzo ciekaw co konkretnie masz na mysli mowiac o "czystym i surowym blacku" Wink

sweetmidian napisał(a):wyjebisci ale ciekawe czemu było ich tyle na ich koncercie kurwa i tak swietnie sie bawil

a skad masz pewnosc ze to byli tzw. True Blackowcy? swoja droga w kraju, ktory mimo wszystko znaczna ilosc zespolow omija szerokim łukiem, nie mozna dziwic sie ze ludzie ida na kredki, bo skoro nie ma nic lepszego to chocby z ciekawosci "a noz sie najebiemy i bedzie fajnie..."
Odpowiedz

spokój Evil or Very Mad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Rumian napisał(a):nie mozna dziwic sie ze ludzie ida na kredki, bo skoro nie ma nic lepszego to chocby z ciekawosci "a noz sie najebiemy i bedzie fajnie..."

Za tyle kasy co kosztowałby bilet na kredków to wątpie żeby ktoś poszedł bez nie przepadając za bandem.
Sting napisał(a):hmmm Album Vempire nie wydaje mi sie zeby był gothic erothic "idiotik" etc. Tożto kurwa czysty i surowy black wiec nie wiem o co Ci kurwa chodzi.

Rolleyes Słyszałeś kiedyś Darkthrone???
Odpowiedz

no ba Tongue jak i Darkthrona tak i Emperor'a i za chuja mi sie nie podobają. Zaraz polecą słowa ze nie jestem tru ale mam to w dupie. Nie mam zamiaru słuchac czegos na siłe.

Generalnie pierdoli mnie czy cos jest BM, a coś nie jest. Sprzeczać sie również nie mam zamiaru bo i po co. Czy Kredki, czy Darkthrone, czy inne BM kapele niosą ze sobą pewną ideologię i swój styl muzyki.
Odpowiedz

raf667 napisał(a):spokój

cii, nareszcze jakas soczysta dyskusja
Odpowiedz

Jak słysze ,ze kredki to black metal to mnei szlag zarywa poprostu. Za mnie żedem tru grim koleś ale porównywanie Cof do np. Darkthrone jest dla mnie śmieszne. To tak jak porównywać good charlote do exploited. Podobno to pierwsze to też punk ;] .
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Dokladnie.Ja tez sadze , ze CoF to nie black!!! nigdy gleboko w ich liryki sie nie zaglebialem, ale wydaje mi sie ze maja one charakter nie tyle stricte ideologiczny, co sa ciekawa i rozbudowana forma literacka....ale z jakas konkretna ideologia chyba nie ma to wiele wspolnego.No chyba , ze z ideologia komercji :? ...
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

o kurva, a juz myslalem ,ze na forum sie nic nie dzieje a tu taki KILL Big Grin

sweetmidian napisał(a):no sorki ale kredki to jest swietny przykład. to jeden z najle[przych black metalowych zespołów oprocz Emperora a ja sobie kurwa nie zycze zeby ich obrazac a pozaty jak pisałam wyzej to bez BM nie było by ideologi mimo iz jej tu wcale nie ma
a koles który napisał ze nie ma w tym zespole ideologi jka juz tu kotos napisał jest za cienki zeby to zrozumiec ale ja mówie powarzni ejak przeczytałam na polski Her Ghost In The Fog to przez kilka dni chodziłam jak w transie

padłem Big Grin chcemy wiecej ! Big Grin

btw. jak sie naroilo od znaffcuff bleku Big Grin
Odpowiedz

raf667 napisał(a):
sweetmidian napisał(a):black romantic gothic erothic metal
Ok,wyrzuć tylko "black" Wink

Albo zamień z Vempiric. I oto kolejny przykład ideologocznego gówna. Czystość gatunków? Czystość nazw i niezmącenie umysłów młodych frustratów raczej.
Odpowiedz

^ ehh ,black metal BARDZO ŁATWO rozpoznać. Bo to przedewszystkim warstwa ideologiczna,a nie czy np pe rkusja robi upa upa czy ucy ucy (inna sprawa ,że obecnie black metal to prawie taki sam cyrk ,jak eurowizja). Muzyka jest na drugim planie. Porównywanie tej błazenady (nie uwłacając im techniki i takich tam, robią muzykę jakąs na poziomie, i pewnej czesci ich twórczość i mogę posłuchać) do sceny BM est nie na miejscu. Wywalcie black i nie mam żadnych pytań.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz