• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

I ty jestes gothem!

Hehe... 20 mialem. Zaraz pojde sie wyegzorcyzmowacTongue Ma ktos adres do prywatnej rezydencji o. rydzyka bo to jest guru i w ogole to on mi na pewno pomoze Laughing
Odpowiedz

no wiesz, adres jest pilnie strzeżony... zawsze możesz zadzwonić do radia maryja (0-700...) i wyspowiadać się na antenie... Laughing
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

do spowiedzi to ja polecam ojca Panka. odwiec strone www.milosierdzieboze.com. i wszystko stanie sie jasne
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Przetestowałam się i uwaga...zgodnie z oczekiwaniami(wiem zaskoczę was) JESTEM GOTHEM i do tego 5 razy bardziej nic ustawa przwiduje Laughing
Nie ma dla mnie ratunku(chlip chlip) ide do koscioła (albo się powiesić do wyboru)
Odpowiedz

Już nie działa... Udało mi się jednak wejść na to wcześniej, ale szybko wyszłam, nie podobało mi się. Czy my wszyscy tutaj jesteśmy gotami?
Tak, ponieważ na pewno wszyscy jemy gotycką żywność.

(Nie znoszę gotyku.)
Odpowiedz

lucretia napisał(a):(Nie znoszę gotyku.)

...szczególnie polskiego
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Żadnego - gotyk jest śmieszny...
Odpowiedz

poczytaj sobie teksty np. Nightwish'a... a wiesz że jak w nazwie tego zespołu zamienimy "w" na "f" to otrzymamy "nocną rybę"? To dopiero cudowne...
Odpowiedz

a do czego tu piszesz o Nightwish ? chyba nie myślisz że to gotyk Rolleyes
Odpowiedz

ej porzekroczono limit polaczen, niech ktos wejdzie w archowum i skopiuje tutaj ten tekst, ja chce byc gotem
chce byc tró gotem
chce wiedziec ze jestem tró gotem
chce sie dowartosciowac Angry
up the irons!!!
Odpowiedz

Nightwish? Jeśli już gothic, to - gothic pop! Smile I fajne to z tą rybą...
Odpowiedz

lucretia napisał(a):Żadnego - gotyk jest śmieszny...

W sensie, śmieszy Cię styl w architekturze?
Odpowiedz

Cytat:W sensie, śmieszy Cię styl w architekturze?
Może nie styl ale Rokoko mnie rozrywa śmiechem.

Cytat:Rokoko (franc. rococo, od rocaille - muszla zdobiąca grotę)

I jak tu się nie śmiać Big Grin Big Grin Big Grin
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

O rany!! jestem gothem...hmm, raczej gothką Rolleyes toi nie jest dobrze
Odpowiedz

a tu jeszcze rodzaj gotha sprawdzic mozna Tongue

http://www.anzwers.org/free/gothculture/Types.html
Odpowiedz